Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2015 - Anul XX, nr. 265 (6077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aspect afectat

Panoul publicitar de pe faţada Centrului Cultural Bucovina ar putea fi mutat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Faţada fostului Cinematograf Modern, integrată în noua clădire construită pe acel amplasament de Primăria Suceava – Centrul Cultural Bucovina, va fi pusă în valoare prin îndepărtarea panoului led care acoperă parţial geamurile de la etaj. Cel puţin aceasta este intenţia viceprimarului Lucian Harşovschi, care a iniţiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care se doreşte mutarea panoului publicitar într-o laterală a clădirii.

„Pe clădirea Centrului Cultural Bucovina este amplasat un ecran led care strică aspectul vizual al acesteia. Acest ecran a fost amplasat după un proiect făcut de specialiști. Din nefericire, nu consider (ca și majoritatea sucevenilor) că amplasarea lui este cea mai "fericită" și că soluția proiectantului trebuie să rămână la fel. De aceea, am depus un proiect de mutare a acestuia pe un suport special amenajat, în lateralul clădirii dinspre Dragoș Vodă”, a precizat viceprimarul sucevean.

Conform expunerii de motive, solicitarea vine ca urmare a nemulţumirilor exprimate de numeroşi cetăţeni, care s-au arătat deranjaţi de faptul că ecranul publicitar de pe faţada clădirii nu se potriveşte cu aspectul acesteia.

„Mai mult, panoul obturează unele dintre ferestrele clădirii. Deoarece acest ecran era prevăzut în proiectul de renovare iniţial, nu a putut fi mutat anterior recepţionării clădirii, însă acum este posibilă şi necesară mutarea acestuia”, se arată în motivarea proiectului de hotărâre depus de Harşovschi.

Realizarea Centrului Cultural Bucovina, pe amplasamentul fostului Cinematograf Modern, din care a fost păstrată faţada, a costat aproximativ trei milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în cea mai mare parte din fondurile proprii ale municipalităţii. În cadrul acestei clădiri funcţionează atât noul Cinema Modern, cât şi Teatrul „Matei Vişniec”, recent înfiinţat, care va avea spectacole de anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Panoul publicitar de pe faţada Centrului Cultural Bucovina ar putea fi mutat.
 Vizualizări articol: 2098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Panoul publicitar de pe faţada Centrului Cultural Bucovina ar putea fi mutat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume mediteraneene Pot fi o garnitură ”mai altfel” lângă o friptură, dacă v-ați plictisit de banalul orez sau eternii cartofi. Pot fi și un fel de bază consistent și gustos în perioadele de post. Sunt delicioase, par sofisticate, aduc... Citeşte