Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2015 - Anul XX, nr. 265 (6077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Monitorul de Suceava” - 20 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe 13 noiembrie 1995, într-o zi de luni, apărea primul număr  al cotidianului „Monitorul de Suceava”. Era o prezenţă insolită în peisajul de atunci al presei sucevene. Alături de cei care conduceau la acea vreme ziarul, Romulus Nicolae şi Dragoş Caliţoiu, mă aflam şi eu în echipa care a reuşit să facă din „Monitorul de Suceava” cel mai citit ziar din judeţ. Astăzi, după 20 de ani, ne aflăm pe aceeaşi poziţie: cel mai citit ziar din judeţ.

În cei 20 de ani, sute de tineri au trecut prin redacţia ziarului. Unii s-au format ca ziarişti şi practică şi acum meseria pe care au învăţat-o în redacţia „Monitorului de Suceava”. Pentru alţii, „Monitorul de Suceava” a fost doar o scurta haltă în drumul vieţii, între două slujbe mai bine plătite şi, poate, mai comode. Şi, în fine, a mai fost o categorie, cei cărora munca de teren le-a adus în cale adevărata chemare, o altă meserie, pe care o practică acum cu dăruire şi pasiune.

Am lipsit doar doi ani (între sfârșitul lui 1999 şi vara lui 2001) din viaţa „Monitorului de Suceava”. Sunt omul cu cei mai mulţi ani de activitate la „Monitorul de Suceava”. Nu o spun ca să-mi dau importanţă, ci pentru a arăta că am calitatea de a mulţumi tuturor celor care au trudit, din 1995 şi până acum, la succesul acestui ziar. Unii lucrează acum la alte publicaţii. Alţii sunt profesori, oameni de afaceri, magistraţi, funcţionari publici, directori de firme etc. Dar fiecare dintre ei a făcut parte, la un moment dat, din marea familie a „Monitorului de Suceava”. Fiecare şi-a făcut treaba cu pasiune şi dăruire. Pentru „Monitorul de Suceava”. Pentru dumneavoastră, cititorii acestui ziar, cea mai valoroasă comoară a noastră. Vă mulţumesc că existaţi şi că, de 20 de ani, sunteţi alături de noi! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Monitorul de Suceava” - 20 de ani.
 Vizualizări articol: 2988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
„Monitorul de Suceava” - 20 de ani3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume mediteraneene Pot fi o garnitură ”mai altfel” lângă o friptură, dacă v-ați plictisit de banalul orez sau eternii cartofi. Pot fi și un fel de bază consistent și gustos în perioadele de post. Sunt delicioase, par sofisticate, aduc... Citeşte