Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2015 - Anul XX, nr. 263 (6075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Muzică de calitate

Mirel Manea & „Symphonic Pop Orchestra” vor aduce la Suceava “Magic Christmas Concert”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mirel Manea & „Symphonic Pop Orchestra” vor aduce la Suceava luni, 14 decembrie, de la ora 18:30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, un spectacol live întitulat “Magic Christmas Concert”. Liderul „Symphonic Pop Orchestra”, muzicianul de excepţie Mirel Manea, prim trompetist şi şef de partidă la Filarmonica din Botoşani, cel care a avut marele privilegiu (invitat fiind) de a cânta la Vatican, în faţa Papei Ioan Paul al II-lea, ne-a spus că “Magic Christmas Concert” adoptă o linie muzicală variată, dorindu-se a fi “A Broadway Style Musical Show", un gen care să aducă zâmbetul pe buze şi buna dispoziţie specifice magiei Crăciunului.

Cu piese muzicale bine alese din repertoriul naţional şi internaţional ale unor celebri artişti clasici şi contemporani, trupe, interpreţi şi compozitori de primă mână, muzică din filme, Mirel Manea & „Symphonic Pop Orchestra” (formată din 16 instrumentişti profesionişti) propun un spectacol de neuitat, alături de invitaţii lor, artişti deja consacraţi, de un real şi incontestabil talent, Vlad Miriţă (tenor la Opera Naţională din Bucureşti) şi Viorica Macovei, care vor oferi un moment special de colinde, Mady Omania (concurentă la Vocea României) şi Virgil Ştefan Prispian (Norvegia) - pian şi voce.

Pe suceveni îi aşteaptă mai bine de două ore de spectacol, în care vor putea să asculte coveruri şi interpretări vocale cât şi instrumentale ale unor piese celebre. Preţul unui bilet este 50 de lei şi 40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirel Manea & „Symphonic Pop Orchestra” vor aduce la Suceava “Magic Christmas Concert”.
 Vizualizări articol: 2032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirel Manea & „Symphonic Pop Orchestra” vor aduce la Suceava “Magic Christmas Concert”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte boiereşti De pe vremea când cuhniile boiereşti nu mai pridideau să ofere mesenilor ospeţe opulente nu ne-au rămas numai reţete de plăcinte şi dulceţuri complicate, care ar îngrozi nutriţioniştii de azi, ci şi unele deserturi simple, naturale şi... Citeşte