Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2015 - Anul XX, nr. 263 (6075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Descongestionare de trafic

Circulaţia pe pasarela CFR de la Iţcani va fi redeschisă în trei săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, Calea Unirii, va fi descongestionat parţial, în luna cadourilor, ca urmare a redeschiderii pasarelei CFR de la Iţcani, de la 1 decembrie.

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a lucrărilor din Suceava, executate din fonduri europene, reprezentanţii firmei Victor Construct, care execută lucrarea de reabilitare a pasajului CFR, au anunţat că se apropie de final la partea de infrastructură rutieră, mai având de făcut doar două rosturi de dilataţie.

„Lucrările de la pasaj merg bine, până pe 15 noiembrie se finalizează lucrările la partea superioară, dar nu putem redeschide traficul până când nu se termină şi lucrările de dedesubt, care înaintează mai greu, fiindcă depind de presele hidraulice cu care se face ridicarea pe porţiuni. Am discutat cu constructorul, se fac eforturi pentru ca pe 1 decembrie să redeschidem pasajul, care va prelua o parte din traficul de pe Calea Unirii”, a precizat şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

Pentru a se lucra cât mai rapid şi în condiţii de siguranţă, strada Gării şi arterele de circulaţie paralele cu pasajul CFR de la Iţcani, parte a străzii Gheorghe Doja, sunt închise circulaţiei de săptămâna trecută, până pe 24 noiembrie.

Tot la pasajul CFR, săptămâna aceasta se va lucra la montarea stâlpilor de iluminat, un model nou, cu două braţe, situate la înălţimi diferite, pentru un iluminat mai eficient.

În paralel, edilul sucevean s-a interesat la constructor de stadiul lucrărilor de modernizare de pe strada Traian Vuia, întârziate mult de o altă lucrare, făcută la foc rapid, de înlocuire a conductelor de apă-canalizare din subteran.

Acolo se toarnă deja un prim strat de asfalt, pe porţiunile unde nu s-a putut lucra până de curând, conform constructorului, strada urmând să fie complet circulabilă în maxim trei săptămâni.

Practic, de la finele lunii noiembrie nu ar trebui să mai existe vreo restricţie de circulaţie pe strada care face legătura dintre centrul Sucevei şi cartierul Iţcani, şi care merge mai departe spre Rădăuţi şi Siret, încât, după Ziua Naţională a României, ar trebui să se reducă parţial aglomeraţia de pe Calea Unirii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia pe pasarela CFR de la Iţcani va fi redeschisă în trei săptămâni.
 Vizualizări articol: 1865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circulaţia pe pasarela CFR de la Iţcani va fi redeschisă în trei săptămâni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte boiereşti De pe vremea când cuhniile boiereşti nu mai pridideau să ofere mesenilor ospeţe opulente nu ne-au rămas numai reţete de plăcinte şi dulceţuri complicate, care ar îngrozi nutriţioniştii de azi, ci şi unele deserturi simple, naturale şi... Citeşte