Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2015 - Anul XX, nr. 262 (6074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol

Smiley va concerta la Suceava, la începutul lunii viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La un an de la înfiinţare, Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) organizează o serie de concerte aniversare, care se va derula până la finele lunii decembrie.

Smiley, unul dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului, va susţine un concert la Suceava, pe data de 9 decembrie. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, preţul biletelor fiind de 70 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se pot achiziţiona între orele 10:00-16:00, la camera 101 din corpul F al Universităţii din Suceava sau la intrare, înaintea spectacolului, sau la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Informaţii şi rezervări, la 0752 092 606.

De asemenea, ca urmare a cererii publicului sucevean, Casa de Cultură a Studenţilor va organiza miercuri, 11 noiembrie, un concert cu Ada Milea şi Bobo Burlăcianu, de la trupa Fără Zahăr. Concertul va avea loc de la ora 19.00, în Auditorium "Joseph Schmidt", preţul biletelor fiind de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari
Totodată, băieţii de la Fly Project vin la Suceava pe 17 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 19.00. Biletele se vând la preţul de 50 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Connect-R va concerta marţi, 24 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Concertul va avea loc de la ora 19.00, preţul biletelor fiind de 70 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Pe 25 noiembrie, pe scena Auditoriumului vor urca actorii Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoşani, cu piesa „Bani din cer”, preţul biletelor fiind de 10 lei, respectiv 20 de lei. O zi mai târziu este programat un concert de operă în cadrul căruia vor evolua trei solişti al Operei Naţionale Române din Bucureşti, biletele fiind disponibile la 20 de lei, respectiv 40 de lei.

Prof. Valentin Ianoş, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Suceava, a menţionat că „instituţia va organiza şi recitaluri de poezie, muzică, concerte camerale, recitaluri ale elevilor Colegiului de Artă din Suceava etc.”.

Programul va fi actualizat constant pe pagina de Facebook a instituţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Smiley va concerta la Suceava, la începutul lunii viitoare.
 Vizualizări articol: 1771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Smiley va concerta la Suceava, la începutul lunii viitoare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de sâmburei (reţeta moldovenească) Dacă italiana ”cucina povera” a reuşit să dea lumii întregi reţete celebre azi, precum pizza ori polenta, bucătăria săracului de pe la noi nu este mai prejos în simplitate şi savoare. Chiar dacă mămăliguţa şi polenta sunt... Citeşte