Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2015 - Anul XX, nr. 262 (6074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Poliţia de Frontieră

Jeep urmărit şi abandonat cu ţigări de contrabandă de aproape 40.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un transport de ţigări a fost deturnat de poliţiştii de frontieră suceveni la finele săptămânii trecute, după o urmărire „ca în filme”, urmărire care s-a lăsat cu abandonarea maşinii folosite în acţiunea de contrabandă. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, sâmbăta trecută, lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Rădăuţi împreună cu cei de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au executat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

În jurul orei 18.45, echipajele au observat un autoturism de teren care se deplasa, în mare viteză, de la frontiera de stat spre localitatea Bilca. Drept urmare, poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea autoturismului, însă şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare şi a demarat în trombă spre localitatea Bilca, unde s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a carosabilului, abandonând maşina şi fugind de la faţa locului. În autoturismul abandonat, un Mitsubishi Shogun cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, au fost descoperite colete cu 17.450 de pachete de ţigări marca Viceroy, în valoare de aproximativ 175.000 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, evaluat la 5.000 de lei, a fost indisponibilizat la SPF Rădăuţi - Punctul de lucru Vicovu de Sus, în vederea continuării cercetărilor, a declarat comisarul-şef Poroch-Seriţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jeep urmărit şi abandonat cu ţigări de contrabandă de aproape 40.000 de euro.
 Vizualizări articol: 3870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeep urmărit şi abandonat cu ţigări de contrabandă de aproape 40.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de sâmburei (reţeta moldovenească) Dacă italiana ”cucina povera” a reuşit să dea lumii întregi reţete celebre azi, precum pizza ori polenta, bucătăria săracului de pe la noi nu este mai prejos în simplitate şi savoare. Chiar dacă mămăliguţa şi polenta sunt... Citeşte