Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2015 - Anul XX, nr. 257 (6069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liber la refacerea străzii

Lucrările de înlocuire a reţelelor de apă-canalizare de pe Traian Vuia, finalizate în timp record

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înlocuirea conductelor de apă şi canalizare de pe strada Traian Vuia,  pe o distanţă de peste 3.000 de metri, precum şi refacerea branşamentelor la toţi consumatorii din acea zonă se încheie săptămâna aceasta. Lucrarea, începută foarte târziu, pe 28 septembrie, după o lungă perioadă de aşteptare, pentru că nu era aprobată la nivel central finanţarea acesteia din fonduri europene, a fost finalizată în timp record, după cum a apreciat primarul Ion Lungu.

„Pe Traian Vuia lucrările au mers bine, mai sunt de făcut doar câteva racorduri, până sâmbătă se termină lucrările de la apă-canalizare, urmează betonarea şanţurilor săpate, urmând ca din urmă să vină Victor Construct să asfalteze”, a spus Lungu, după verificarea lucrărilor în teren.

Edilul sucevean s-a arătat mulţumit de faptul că o lucrare atât de importantă a reuşit să fie făcută în cele din urmă, fără să afecteze bugetul primăriei, înainte să se treacă la asfaltarea străzii, printr-un alt proiect cu finanţare europeană.

„Sunt mulţumit că am reuşit să finalizăm lucrarea de apă-canal de pe Traian Vuia, deşi mulţi se îndoiau că se va putea face, fără să dăm bani de la primărie. Dacă era să o plătim din bani proprii, am fi avut de dat peste un milion de euro. Felicit firma care a lucrat acolo, Conbucovina, pentru că a finalizat lucrarea într-un timp record”, a spus Lungu.

Odată cu predarea întregii străzi către celălalt constructor care acţionează în zonă, Victor Construct, de săptămâna viitoare se va putea trece la reabilitarea străzii Traian Vuia, care ar putea fi redată integral circulaţiei din 25 noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de înlocuire a reţelelor de apă-canalizare de pe Traian Vuia, finalizate în timp record.
 Vizualizări articol: 1456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de înlocuire a reţelelor de apă-canalizare de pe Traian Vuia, finalizate în timp record0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu lămâie Această prăjitură răcoritoare și aromată o putem întâlni, fie tăiată în diferite forme, fie ca tartă savuroasă, în cofetăriile din numeroase țări, din Marea Britanie până în Brazilia. Rețeta este aproape identică... Citeşte