Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2015 - Anul XX, nr. 257 (6069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condiţii mai bune

Jumătatea modernizată a Pieţei Mari, la mare căutare atât în rândul clienţilor, cât şi al comercianţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un prim pas către transformarea pieţelor Sucevei în spaţii comerciale moderne, atractive, pentru atragerea unui număr cât mai mare de clienţi, a fost făcut la Piaţa Centrală.

Jumătatea modernizată a acesteia a fost dată în folosinţă la finele săptămânii trecute, clienţii având acum la dispoziţie un spaţiu mai larg, pe unde se poate circula mai bine, fără obstacole. Toate mesele de comercializare a legumelor şi fructelor au fost înlocuite cu altele noi, pe culori, astfel încât sucevenii să poată deosebi mai uşor care sunt comercianţi (mesele albastre) şi care sunt producători autohtoni (mesele de culoare bej).

Pe lângă înlocuirea acoperişului, care era într-o stare avansată de degradare, au fost făcute lucrări de închidere a pieţei cu tâmplărie termopan, ceea ce permite blocarea accesului persoanelor neautorizate în afara orelor de program, dar s-a efectuat şi o izolare termică mai bună a spaţiului, atât de necesară în timp de iarnă. Elemente suplimentare de siguranţă au fost adăugate prin montarea de camere video de supraveghere, utile atât comercianţilor, clienţilor, cât şi gestionarilor spaţiului comercial.

Toate aceste modificări s-au dovedit pe placul clienţilor, care se îndreaptă tot mai mult către acest spaţiu modern, în care găsesc legume şi fructe proaspete, la preţuri foarte bune, dar şi al comercianţilor, care îşi doresc cu ardoare să închirieze mese în această zonă.

Facilităţile puse la dispoziţia celor care îşi vând produsele acolo vin la pachet şi cu o serie de obligaţii, pentru a se păstra curăţenia şi aspectul plăcut, care contează mult în ochii tuturor, după cum a precizat administratorul Pieţelor şi Bazarului, Gelu Greceanu.

În primul rând, în zona modernizată s-a interzis cu desăvârşire depozitarea mărfurilor în jurul meselor, pentru a nu obstrucţiona circulaţia. De asemenea, este obligatorie folosirea cântarelor verificate metrologic, menţinerea în permanenţă a curăţeniei la locul de vânzare şi în jurul acestuia, dar şi depozitarea pe mese a mărfurilor, în timpul nopţii, măsură care a stârnit nemulţumirea unora dintre comercianţi, învăţaţi cu vechiul sistem, în care acopereau totul cu o pătură, pe care o dădeau la o parte când veneau a doua zi.

Toate aceste reguli şi le-au asumat când au semnat procesul verbal de preluare a mesei, iar aşa cum nici lor nu le-ar conveni ca un chiriaş pe care îl primesc în gazdă, la ei acasă, să le facă el reguli lor, în loc să le respecte pe cele ale proprietarilor, nu au ce face decât să le respecte, în caz contrar fiind nevoiţi îşi caute alte locuri în care să îşi vândă marfa.

ModernizareaPieţeiCentrale va continua anul viitor, cu cealaltă jumătate, dar nu este exclus să înceapă şi în alte pieţe, proiectele fiind deja întocmite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătatea modernizată a Pieţei Mari, la mare căutare atât în rândul clienţilor, cât şi al comercianţilor.
 Vizualizări articol: 1778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Jumătatea modernizată a Pieţei Mari, la mare căutare atât în rândul clienţilor, cât şi al comercianţilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu lămâie Această prăjitură răcoritoare și aromată o putem întâlni, fie tăiată în diferite forme, fie ca tartă savuroasă, în cofetăriile din numeroase țări, din Marea Britanie până în Brazilia. Rețeta este aproape identică... Citeşte