Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2015 - Anul XX, nr. 237 (6049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sezonul recoltelor

Au apărut hoţii de toamnă: au furat 10 tone de varză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă mai existau dubii acestea au fost risipite recent, hoţii demonstrând că se poate fura absolut orice. Ultima captură a poliţiştilor suceveni poate fi numită una de sezon după ce au reuşit să recupereze 10 tone de varză pe care doi indivizi au furat-o şi intenţionau să o valorifice ulterior.

Totul a plecat de la sesizările a doi producători din Milişăuţi şi Satu Mare. Reclamaţiile au venit la numai 45 de minute una după alta. Mai întâi, un bărbat de 42 de ani, din Satu Mare, a reclamat că hoţii au intrat pe terenul său, de unde i-au furat o mare cantitate de varză, reclamaţie care s-a repetat şi în cazul unui bărbat de 31 de ani, din Milişăuţi.

„În urma activităţilor operative întreprinse de poliţiştii Postului de poliţie Satu Mare, în cooperare cu cei ai Postului de poliţie Dorneşti, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Dorneşti, şi un tânăr de 27 ani, din comuna Frătăuţii Noi, care locuieşte fără forme legale în comuna Dorneşti. La domiciliile acestora a fost identificată întreaga cantitate de varză sustrasă, aceasta fiind restituită părţilor vătămate”, se menţionează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la circa 10.000 de lei, iar persoanele care au furat varza s-au ales cu dosar penal.

„Întrucât în cele mai multe cazuri autorii furturilor de acest tip sunt persoane fără surse de venit, angajate ca zilieri de agricultori, pentru a nu deveni victimele hoţilor, poliţiştii vă sfătuiesc să ţineţi cont de următoarele recomandări: organizaţi patrule de pază sau apelaţi la câini de pază, deoarece hoţii profită de faptul că terenurile şi culturile agricole nu sunt supravegheate corespunzător; nu angajaţi lucrători zilieri atâta timp cât aceştia nu prezintă încredere sau nu îi cunoaşteţi; nu lăsaţi pe câmp produsele agricole recoltate întrucât hoţii profită în timpul nopţii sau în zilele libere de această stare de fapt şi pot acţiona nestingheriţi; nu achiziţionaţi produse agricole de la vânzători ocazionali, la preţuri mult mai mici decât preţul pieţei, deoarece există posibilitatea ca aceste produse să provină din furturile de sezon”, sunt recomandările poliţiştilor pentru a evita furturile de sezon, în special în domeniul agricol şi legumicol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au apărut hoţii de toamnă: au furat 10 tone de varză.
 Vizualizări articol: 2136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Au apărut hoţii de toamnă: au furat 10 tone de varză5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei