Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2015 - Anul XX, nr. 232 (6044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Șansă la viaţă

Copilul de 5 ani împreună cu care mama lui s-a aruncat în faţa trenului este stabil şi conştient

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Băieţelul în vârstă de 5 ani care a ajuns mutilat la spital, după ce mama lui s-a aruncat în faţa trenului, purtându-l în braţe, este stabil şi conştient. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, dr. Cătălina Ionescu, ne-a declarat, ieri, că evoluţia copilului este ”lent favorabilă”. În accident, piciorul drept al copilului a fost amputat de tren de la jumătatea coapsei, iar piciorul stâng şi braţul stâng, amputate parţial. La clinica din Iaşi, chirurgii pediatri au reuşit să facă reconstrucţie osoasă, musculară, nervoasă şi vasculară la membrele amputate parţial. Potrivit dr. Ionescu, mâna şi piciorul reconstruite sunt în stare bună - ”sunt calde, de culoare normală”, ceea ce arată că circulaţia sângelui prin vasele refăcute s-a reluat. Este însă prea devreme pentru ca medicii să se poată pronunţa asupra evoluţiei stării copilului pe termen lung, având în vederea amploarea traumei suferite.

 

Mama este cercetată pentru tentativă de omor

Reamintim că, săptămâna trecută, o femeie în vârstă de 30 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în braţe cu fiul ei, în vârstă de 5 ani, s-a aşezat pe linia ferată, în faţa unui tren, imediat ce acesta a plecat din staţie. Mecanicul a frânat, a oprit trenul, însă mama şi copilul erau deja sub roţile garniturii. Dacă mama, Carmen Tudoreanu, s-a ales cu un picior amputat, fiind operată de urgenţă de medicii de la Câmpulung Moldovenesc, fiul ei, Robert, a fost cumplit mutilat de tren.

 Motivul care ar fi determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest extrem ar fi fost acela că tatăl copilului a rupt orice legătură cu familia.

Pentru ceea ce a făcut, Carmen Tudoreanu va răspunde şi în faţa legii, având în vedere că nu a avut intenţia de a suprima doar viaţa ei, ci şi pe a fiului său. Anchetatorii de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava şi-au declinat competenţa în acest dosar Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, competent să efectueze cercetări pentru infracţiunea de tentativă de omor sau tentativă de violenţă în familie raportată la tentativă de omor, aşa cum prevede Codul Penal în cazul violenţelor între membrii familiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copilul de 5 ani împreună cu care mama lui s-a aruncat în faţa trenului este stabil şi conştient.
 Vizualizări articol: 2839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copilul de 5 ani împreună cu care mama lui s-a aruncat în faţa trenului este stabil şi conştient0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei