Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2015 - Anul XX, nr. 232 (6044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poliția de Frontieră

Contrabandă de țigări cu motodeltaplanul în zona Vicov

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Rădăuţi a observat, la finele săptămânii trecute, în noaptea de vineri spre sâmbătă, puțin după orele 02.00, cu ajutorul aparaturii din dotare, un aparat de zbor de mici dimensiuni cu motor, care se deplasa dinspre Ucraina spre România. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, pe raza localității Vicovu de Sus, pilotul aparatului de zbor a aruncat un colet,după care s-a înapoiat pe teritoriul Ucrainei. Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz, iar în zona Vicov a fost trimisă o echipă operativă care a descoperit patru colete cu 3.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de  aproximativ 30.000 de lei. Comisarul-șef Poroch-Serițan a precizat că țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate. Tot la finele săptămânii trecute, echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei Siret a descoperit în semi-aripile și în bordul unui autoturism Volkswagen condus de botoșăneanul Iulian O., de 28 de ani, 450 de pachete de țigări. Bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională de 5.000 de lei, țigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat, a mai arătat ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandă de țigări cu motodeltaplanul în zona Vicov.
 Vizualizări articol: 3920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Contrabandă de țigări cu motodeltaplanul în zona Vicov5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei