Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2015 - Anul XX, nr. 227 (6039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   22 imagini |   ø fişiere video

„Din nou împreună”

Sală plină, public entuziast, atmosferă fantastică la concertul susţinut de Cristi Minculescu şi Iris la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de iubitori ai muzicii de calitate, iubitori de rock, fani ai legendarei trupe Iris au umplut până la refuz, luni seară, sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava,  creând o atmosferă fantastică la revenirea pe scenă a marilor artişti Cristi Minculescu - solist vocal - un simbol al rockului românesc, Nelu Dumitrescu – tobe, Valter Popa - chitară, Boro - chitară, Relu Marin – clape. Naționala de rock a României a revenit pe scena suceveană în formula ce i-a adus dragostea a sute de mii de oameni, făcând astfel ca legenda Iris să se spună mai departe, şi la Suceava, în cadrul unui turneu național intitulat Cristi Minculescu și Iris “Din nou împreună”. Un spectacol de muzică şi lumini oferit cu generozitate de o echipă de profesionişti, care cântă cu aceeaşi pasiune şi bucurie ca la început, o flacără a rockului întreţinută de publicul plătitor de bilete, după cum a remarcat Cristi Minculescu.

„Vă mulţumim pentru generozitate şi pentru ospitalitate. Aţi venit în număr atât de mare, v-aţi cumpărat bilete şi pentru asta vă mulţumim. (...) Vă oferim recunoștința noastră, pentru că fără voi nu am putea exista”, a spus Cristi Minculescu pe scena suceveană.

 

Sucevenii au cântat la unison

Concertul a fost unul complet şi datorită publicului sucevean care, la unison, a cântat piesele atât de cunoscute din repertoriul trupei Iris. Mai bine de două ore, artiştii au interpretat piese mai vechi şi mai noi, piese precum „Lacrimi de stele”, „Fără tine”, „Mereu aproape”, „Iris – Maxima”, „Vis pierdut”, „Să nu crezi nimic”, „Eu şi cu tine”, „Baby”, „Lady in Black” (piesă pe care Cristi Minculescu a înregistrat-o cu Uriah Heep), publicul fiind cel care a cântat refrenele acestor piese, mai mult stând pe scaune, în prima parte a concertului, cu nelipsitele telefoane inteligente cu care imortalizau tot ce „prindeau”: lumini, umbre, artişti.

În partea a doua a concertului, sucevenii au început să se ridice din ce în ce mai mult în picioare, finalul fiind unul incendiar, cu tot publicul în picioare, cântând împreună „Strada ta”, „Ultima toamnă”, „De vei pleca”, „Floare de Iris”. “Iar când noi nu vom mai fi / Vă veţi aminti / Că a fost odată Iris” sunt versuri „testament” care au răsunat pe buzele tuturor sucevenilor luni seară, la Casa de Cultură.

În sala de spectacol s-au aflat oameni de toate vârstele: copii, adolescenţi, adulţi şi bătrâni. Unii pentru prima dată în faţa trupei simbol a rockului românesc Iris, alţii cu multe amintiri pe muzica interpretată de Cristi Minculescu şi colegii săi, oameni care au vrut să retrăiască emoţiile celebrului “Bună seara, prieteni, bună seara, Suceava”.

 

Cristi Minculescu: „Aş vrea să vă iau pe toţi şi să vă duc la Sala Palatului”

Un moment special din concert, care a stârnit ropote de aplauze, a fost și soloul de tobe al lui Nelu Dumitrescu, dar şi solourile la chitară ale lui Valter Popa şi Boro. Sucevenii i-au răsplătit pe artişti cu aplauze îndelungi pentru decizia de a fi „Din nou împreună”. Văzând toată sala în picioare, cântând piese întregi, Cristi Minculescu a declarat: „Aş vrea să vă iau pe toţi şi să vă duc la Sala Palatului”, preţuind entuziasmul, căldura şi dragostea cu care publicul sucevean i-a întâmpinat pe artişti. După spectacol, mai mulţi fani au fost aleși, prin tragere la sorţi, pe baza biletelor achiziționate, pentru a se întâlni în culise cu Cristi Minculescu și Iris, primind autografe şi făcând fotografii cu artiștii preferați. Cristi Minculescu şi Iris se află, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie, într-un turneu național, “Din nou împreună”, în 14 orașe din România, dar și la Chișinău – Republica Moldova. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sală plină, public entuziast, atmosferă fantastică la concertul susţinut de Cristi Minculescu şi Iris la Suceava.
 Vizualizări articol: 1578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sală plină, public entuziast, atmosferă fantastică la concertul susţinut de Cristi Minculescu şi Iris la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei