Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2015 - Anul XX, nr. 227 (6039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Peste 300 de agenţi economici vor fi premiaţi la ediţia de anul acesta a Topului Firmelor Private din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Federaţia Patronală a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava organizează la finalul acestei săptămâni, vineri, 2 octombrie, cea de-a 20-a ediţie a Topului Firmelor Private. Manifestarea va avea loc la Salonul Balada din Suceava şi se va bucura de prezenţa a peste 300 de firme mici şi mijlocii din judeţ alături de autorităţi publice locale şi centrale, instituţii publice locale şi centrale, conducerea Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, instituţii bancare, alte organizaţii şi organisme de la nivel local şi naţional, parteneri şi colaboratori ai Federaţiei Patronale IMM din judeţul Suceava.

Topul Firmelor Private din  judeţul Suceava va evidenţia rezultatele economice deosebite obţinute de întreprinderile mici şi mijlocii sucevene în anul 2014.  „Performanţele lor economice se regăsesc în primele trei locuri ale Topului IMM Suceava care va evidenţia, dincolo de cifre şi statistici, eforturile depuse, resursele nelimitate ale firmelor spre a derula afaceri în condiţii dificile, spre a furniza servicii şi produse performante, spre a menţine şi/sau a creşte numărul locurilor de muncă”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

În comunicat se mai precizează că păstrând tradiţia organizării, an de an, a celui mai important eveniment dedicat oamenilor de afaceri din sectorul privat sucevean, Federaţia Patronală IMM Suceava va sublinia, încă o dată, prezenţa organizaţiilor patronale IMM sucevene  în viaţa economică şi socială a judeţului Suceava, promovând şi susţinând activitatea şi rezultatele economice ale întreprinderilor mici şi mijlocii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de agenţi economici vor fi premiaţi la ediţia de anul acesta a Topului Firmelor Private din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de agenţi economici vor fi premiaţi la ediţia de anul acesta a Topului Firmelor Private din judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei