Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2015 - Anul XX, nr. 225 (6037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia în acţiune

Numeroase evenimente cu ocazia Săptămânii Prevenirii Criminalităţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii programează în cursul acestei săptămâni un număr mare de acţiuni. Peste 250 de poliţişti şi-au planificat diverse activităţi la care vor fi cooptate autorităţi locale, unităţi de învăţământ, societăţi comerciale, organizaţii neguvernamentale, instituţii guvernamentale și mass-media. De asemenea, vor fi distribuite materiale preventive în spaţii publice, cetăţenii vor putea viziona expoziţii tematice, cu tehnică de securitate, demonstraţii ale unor formaţiuni din cadrul Poliţiei ori filme educative.

„În cadrul săptămânii prevenirii va fi lansat oficial un nou proiect de prevenire a victimizării minorilor din grădiniţe şi clasele 0. În acest sens, poliţiştii au realizat un nou manual de pregătire pentru copii, acesta urmând a fi distribuit gratuit în cadrul proiectului <De mici să preţuim siguranţa!>, care va fi lansat luni. Cu sprijinul RCHF au fost realizate 8.000 de astfel de manuale de suport pentru copii, cu o accentuată componentă preventivă”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Mâine va fi inaugurat primul Centru de Prevenire a Criminalităţii din municipiul Suceava, care va funcţiona într-o locaţie de pe strada Oituz. Vor fi organizate workshopuri cu tematică preventivă şi vizionări de filme educative, activităţi la care vor participa 50 de copii.

Miercuri vor fi lansate oficial două noi campanii de prevenire a furturilor şi tâlhăriilor. Pentru desfăşurarea şi implementarea campaniilor au fost realizate peste 15.000 de materiale preventive care vor fi distribuite la nivelul întregului judeţ.

Joi, poliţiştii de prevenire şi cei din cadrul Biroului Universitar vor participa la deschiderea anului universitar şi vor desfăşura activităţi de informare a studenţilor cu privire la pericolul consumului de droguri şi substanţe cu efect psihotrop. De asemenea, va fi desfăşurat un seminar împreună cu Agenţia Naţională Antidrog şi vor fi iniţiate două proiecte internaţionale pe linia prevenirii traficului de persoane.

Programul de vineri cuprinde proiectul de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea conducătorilor de atelaje hipo, fiind realizate 3.000 de plăcuţe reflectorizante. De asemenea, vor fi desfăşurate acţiuni de prevenire a evenimentelor rutiere cu implicarea pietonilor, a bicicliştilor şi a conducătorilor de mopede. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numeroase evenimente cu ocazia Săptămânii Prevenirii Criminalităţii.
 Vizualizări articol: 1278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numeroase evenimente cu ocazia Săptămânii Prevenirii Criminalităţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei