Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2015 - Anul XX, nr. 225 (6037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Mişcare şi dăruire

Aproape 140 de persoane au participat sâmbătă la proiectul „Drumeţie pentru o nouă viaţă”, la Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 140 de persoane au participat sâmbătă, 26 septembrie, la Suceviţa, la a III-a ediţie a proiectului “Drumeţie pentru o nouă viaţă”, organizat de Fundaţia Umanitară „O Nouă Viaţă” din localitatea Siret, proiect susţinut şi anul acesta de Consiliul Judeţean Suceava, Primăria Suceviţa şi Primăria Siret. Proiectul are ca scop principal informarea, sensibilizarea şi promovarea activităţilor fundaţiei, fiind şi un îndemn la  „a dărui” persoanelor cu dizabilităţi.

Punctul de plecare în drumeţie a fost cabana Cetiniţa, unde a avut loc şi deschiderea oficială a evenimentului. Organizatorii au transmis mulţumiri gazdei pentru ospitalitate. Vremea a ţinut cu participanţii, astfel că la ora stabilită de organizatori primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, a dat startul la drumeţie. Directorul executiv al Fundaţiei „O Nouă Viaţă”, Marcela O’Connor, a spus că prin participarea celor aproape 140 de persoane „am reuşit să construim un sentiment de comunitate, prin sensibilizarea societăţii şi consolidarea reţelelor sociale între diferite grupuri, cărora dorim să le mulţumim pentru solidaritatea de care au dat dovadă”.

Printre cei care s-au pornit la drumeţie, în scop caritabil, s-au numărat reprezentanţi ai unor societăţi comerciale din toate colţurile ţării, instituţii publice, persoane fizice, unii dintre ei parcurgând distanţe considerabile pentru a participa, pentru a fi împreună cu tinerii cu dizabilităţi ajutaţi de Fundaţia „O Nouă Viaţă”. Un exemplu de solidaritate au dat şi mai mulţi tineri şi profesori de la Şcoala Gimnazială „Petru Muşat” şi de la Colegiului Tehnic „Laţcu Voda” din Siret.

 

Sprijin pe termen lung

Reprezentanţii fundaţiei siretene adresează mulţumiri tuturor sponsorilor care au răspuns pozitiv la invitaţia lor şi prin generozitate au făcut posibil acest eveniment. Sponsorii au sprijinit activitatea fundaţiei pentru a-şi putea îndeplini misiunea privind dezvoltarea şi susţinerea persoanelor cu dizabilităţi şi a celor aflate în situaţii de risc. Evenimentul a avut ca scop final strângerea de fonduri pentru copiii cu dizabilităţi. Printre aceşti sponsori pot fi amintiţi: Kwizda Agro România, Holzindustrie Schweighofer, Utal Carnimpex, Butan Gas, Cargill Agricultura, Killer, BASF, Smart Diesel, Power Farming, Dinivio, Marsin, Lexpert, Group Ama, Monsanto, KWS, Casa Verde, Prod Oana.

Ca o concluzie, Marcela O’Connor a declarat că „a fost o zi plină de entuziasm, de emoţii, de mişcare şi sănătate, viaţă şi dăruire, dar mai ales o ocazie în care persoanele cu dizabilităţi au fost parte integrantă a societăţii, au parcurs traseul, au discutat, s-au sprijinit şi încurajat, fără a fi nici o diferenţă”. Toţi participanţii din acest an şi-au exprimat dorinţa de a fi alături de tinerii cu dizabilităţi din cadrul Fundaţiei “O Nouă Viaţă” pe termen lung, prin prezenţa lor şi la alte evenimente caritabile care se vor organiza în perioada următoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 140 de persoane au participat sâmbătă la proiectul „Drumeţie pentru o nouă viaţă”, la Suceviţa.
 Vizualizări articol: 1635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 140 de persoane au participat sâmbătă la proiectul „Drumeţie pentru o nouă viaţă”, la Suceviţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei