Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 sep 2015 - Anul XX, nr. 224 (6036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Din nou împreună"

Cristi Minculescu şi Iris se aşteaptă la un public numeros, luni, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cristi Minculescu şi Iris vor concerta luni, 28 septembrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. După cum au spus organizatorii, „naționala de rock a României” (Cristi Minculescu și Iris - “Din nou împreună”), revine pe scenă în formula ce le-a adus dragostea a sute de mii de oameni, făcând astfel ca legenda Iris să se spună mai departe, în 14 orașe din România, dar și la Chișinău – Republica Moldova. În lista celor 14 orașe pe care le parcurge turneul național “Din nou împreună”, pe care Cristi Minculescu și Iris îl desfășoară în perioada 18 septembrie -15 octombrie, primele trei orașe au fost bifate cu succes. Organizatorii turneului au declarat că „atât în cadrul concertului de la Pitești, cât și la Craiova și Timișoara, pe lângă momentele emoționante, în care Cristi Minculescu și Iris au cântat împreună cu publicul minute întregi din refrenele unor hituri precum <Cine mă strigă în noapte>, <Doamna în negru>, <Să nu crezi nimic> și <De vei pleca>, un alt moment memorabil, care a stârnit ropote de aplauze, a fost și solo-ul de tobe al lui Nelu Dumitrescu. Artiştii au fost răsplătiţi cu săli pline şi aplauze îndelungi pentru decizia de a fi <Din nou împreună>”. Mai mult, după fiecare spectacol, zece fani au fost aleși, în urma unei trageri la sorți organizate în fiecare sală de concert, pe baza biletelor achiziționate, pentru a se întâlni în culise cu Cristi Minculescu și Iris, primind autografe şi făcând fotografii cu artiștii preferați. Cristi Minculescu a declarat: „M-am bucurat să văd cum suporterii noștri vechi vin acum la concertele noastre însoțiți de copiii lor. Încrederea lor neclintită în noi ne-a făcut să pornim din nou la drum în această formulă. Sper ca și în următoarele orașe să avem parte de cel puțin aceeași atmosferă ca la Pitești, Craiova și Timișoara. Următoarele concerte din cadrul turneului sunt în Cluj-Napoca, Suceava, Iași și Bacău”. Iris şi Cristi Minculescu se aşteaptă la un public numeros, luni, la Suceava. Bilete pentru concert se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură Suceava. În funcţie de aşezarea în sala de spectacol, biletele au preţuri diferite: 49 de lei, 60 de lei, 79 de lei, 109 lei sau 130 de lei. Bilete se găsesc şi în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online, pe www.iabilet.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristi Minculescu şi Iris se aşteaptă la un public numeros, luni, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cristi Minculescu şi Iris se aşteaptă la un public numeros, luni, la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei