Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2015 - Anul XX, nr. 223 (6035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

La Vatra Dornei a fost deschis un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În municipiul Vatra Dornei a fost inaugurat un nou Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică, situat în clădirea în care funcţionează Casa Culturii. La eveniment au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş.

După slujba de sfinţire a noului sediu, Cătălin Nechifor şi-a arătat convingerea că între Centrul de Informare şi Promovare Turistică din Municipiul Vatra Dornei şi Consiliul Judeţean Suceava va exista o foarte bună colaborare cu privire la derularea programelor cu scop de promovare turistică.

„Inaugurarea acestui Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică de la Vatra Dornei înseamnă şi că staţiunea turistică şi balneoclimaterică intră în circuitul oficial naţional. Îmi doresc o bună colaborare în cadrul Consiliului Judeţean, alături de centrul judeţean de la Suceava, ţinând cont de faptul că în bazinul Dornelor există numeroase forme de turism, recreere, montan - sport extrem, balneoclimateric, agroturism, cinegetic şi altele, dar şi un număr însemnat de structuri cu funcţiuni turistice recunoscute pe plan internaţional. Rezervaţiile naturale din Călimani şi Poiana Stampei, izvoarele cu ape minerale, turbăriile din Dornişoara, cheile Zugrenilor, pârtiile de schi şi de sanie sunt doar câteva din atuurile acestei zone montane care ştie să îşi deschidă sufletul şi casa către toţi turiştii care vor servicii de calitate la preţuri corecte”, a precizat Cătălin Nechifor. El s-a declarat bucuros de faptul că numărul turiştilor sosiţi în Bucovina a crescut semnificativ comparativ cu anul 2013.

“Mă bucur de faptul că împreună am reuşit să creştem semnificativ numărul turiştilor sosiţi în Bucovina şi în întreg judeţul Suceava şi vă asigur că instituţia Consiliului Judeţean va sprijini în continuare acest sector de activitate economică”, a subliniat Nechifor, care a mai adăugat că „mai sunt multe de vorbit, dar sunt convins că sunt mult mai multe de făcut, de aceea vă ţin pumnii, vă spun felicitări şi vă preţuiesc ca un om născut în Vatra Dornei precum sunt”.

El a arătat că în anul 2014, comparativ cu 2013, s-a înregistrat o creştere cu 7,7% a numărului de turişti care au vizitat Bucovina, iar în primele şase luni din 2015 creşterea este de peste 22% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Vatra Dornei a fost deschis un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
La Vatra Dornei a fost deschis un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei