Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2015 - Anul XX, nr. 217 (6029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campania „Oamenii Timpului”

Sucevenii îi pot vota pe cei mai valoroşi oameni din judeţ până la finele lunii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii cu rezultate deosebite în domeniile Literatură, Arte, Educaţie şi cercetare, Societate civilă, Tinere valori, Sănătate, Antreprenoriat, Diplomaţie publică, Memorie şi istorie şi Jurnalism pot fi nominalizaţi pe platforma  www.oameniitimpului.ro, perioada în care se pot face propuneri fiind prelungită până la data de 30 septembrie 2015. Campania "Oamenii Timpului"îşi propune recunoaşterea publică a acelor personalităţi care s-au evidenţiat în cele zece domenii propuse de organizatori, a valorilor româneşti.

În acest an, campania a fost lansată şi la Suceava, Botoşani, Neamţ, Vaslui, Bacău şi în oraşele Chişinău (Republica Moldova) şi Cernăuţi (Ucraina), în 2014, la prima ediţie a proiectului, fiind vizate personalităţile de excepţie din judeţul Iaşi.

Cei mai votaţi suceveni vor fi evidenţiaţi în cadrul unei gale locale care va avea loc la finele lunii octombrie. Totodată, în perioada premergătoare Galei „Oamenii Timpului”, care va avea loc la Iaşi, pe 12 decembrie, în fiecare din cele şapte oraşe incluse în campanie va avea loc o gală locală în cadrul căreia vor fi anunţaţi nominalizaţii locali. Ulterior, din rândul acestora, vor fi aleşi câştigătorii, care vor fi premiaţi în cadrul galei de la Iaşi.

Campania „Oamenii Timpului” este iniţiată de revista de cultură contemporană „Timpul” şi organizată de Asociaţia Revistei Timpul (ART).

Juriul naţional al Galei „Oamenii Timpului”, care va selecta câştigătorii galei de la Iaşi, are următoarea componenţă: Radu Vancu, scriitor (secţiunea Literatură), Cătălin Sava, realizator TVR (Arte), Adrian Cioroianu, decanul Facultăţii de Istorie, Universitatea Bucureşti (Educaţie & Cercetare), Liviu Mihaiu, jurnalist (Societate civilă), Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu şi al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (Diplomaţie publică), Mioara Anton, directorul programului Istorie Contemporană din cadrul Institutului de Istorie „N. Iorga” al Academiei Române (Memorie & Istorie), Daniel Cristea-Enache, teoretician şi critic literar (Jurnalism), Ion Caramitru, actor, directorul Teatrului Naţional Bucureşti (Tinere valori), Alexandru-Vlad Ciurea, vicepreşedinte al Federaţiei Mondiale de Neurochirurgie (Sănătate), Bogdan Piţigoi (Antreprenoriat), Daniel Şandru, directorul revistei de cultură contemporană Timpul, preşedinte al juriului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii îi pot vota pe cei mai valoroşi oameni din judeţ până la finele lunii.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii îi pot vota pe cei mai valoroşi oameni din judeţ până la finele lunii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei