Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2015 - Anul XX, nr. 214 (6026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Cumperi tu, primesc şi ei!”

Primele rechizite din campania organizată de Alexandria Librării şi Salvaţi Copiii au ajuns la elevii nevoiaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primele rechizite pentru începutul de an şcolar din Campania de responsabilizare socială ”Cumperi tu, primesc şi ei!”, organizată de Alexandria Librării, în parteneriat cu Salvaţi Copiii România, au ajuns la elevii nevoiaşi. În perioada 1-30 septembrie, clienţii care pregătesc ghiozdanele propriilor copii alături de Alexandria Librării şi fac orice achiziţie din cele 30 de Librării Alexandria aflate în 20 de oraşe din ţară sprijină şi copiii nevoiaşi. Alexandria Librării donează sub formă de rechizite către organizaţia Salvaţi Copiii România 1% din valoarea tuturor bonurilor fiscale din luna septembrie 2015.

Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură, din oricare din Librăriile Alexandria, se alătură acestei campanii şi face un gest concret de încurajare a educaţiei. Reprezentanţii departamentului de Marketing al Alexandria Librării au anunţat că la mijlocul campaniei, chiar înainte de prima zi de şcoală, firma a făcut prima donaţie către Salvaţi Copiii România prin intermediul organizaţiei de la Suceava.

„Aşa cum spuneam pe 1 septembrie, înainte de începutul anului şcolar am venit la Salvaţi Copiii - Filiala din Suceava, pentru că prin filiala din Suceava vor ajunge în toată reţeaua Salvaţi Copiii România rechizitele pe care le-am pregătit noi. Este vorba despre ghiozdane echipate cu penare, caiete, creioane colorate, bloc de desen, caiete speciale, foarte multe rechizite pentru ca şi beneficiarii din evidenţele Salvaţi Copiii să înceapă anul şcolar. Vorbim doar despre prima tranşă de rechizite, care se ridică la o sumă importantă, de aproximativ 17.000 de lei”, a declarat Cezar Căilean, directorul de Marketing al Alexandria Librării.

 

Centru educaţional pentru copiii aflaţi în dificultate, la Părhăuţi

Prima tranşă de rechizite donate de Alexandria Librării către Salvaţi Copiii România în cadrul campaniei ”Cumperi tu, primesc şi ei!” au ajuns înainte de începerea anului şcolar la copii nevoiaşi, dar care urmează programele Salvaţi Copiii împotriva abandonului şcolar, din mai multe zone ale ţării. Preşedinta Salvaţi Copiii - Filiala Suceava, Camelia Iordache, ne-a spus că „rechizitele vor ajunge în judeţul Suceava, la Părhăuţi, unde noi avem Centrul educaţional pentru copiii aflaţi în dificultate, şi apoi în Petrila, Târgovişte, Constanţa şi Bucureşti, la ceilalţi 110 copii care aşteaptă nerăbdători rechizitele donate de Alexandria în cadrul campaniei realizate împreună”. În România, din păcate, după cum arată statisticile, există mulţi copii care nu îşi permit să meargă la şcoală sau nu îşi permit să aibă minimul necesar de rechizite pentru a începe noul an şcolar cu bucurie şi fără grija marginalizării sau absenteismului de la şcoală din această cauză.

 

Campania continuă până la sfârşitul lunii septembrie

Campania de responsabilizare socială ”Cumperi tu, primesc şi ei!” continuă până la sfârşitul lunii septembrie. La final, o a doua tranşă de rechizite va ajunge la elevii din evidenţele Salvaţi Copiii România. „Noi avem aceste centre educaţionale unde sunt peste 2.400 de copii, deci necesarul de rechizite este destul de mare. Cei care cumpără din Librăriile Alexandria câştigă dublu: pe de o parte cumpără produse de calitate pentru copiii lor, iar pe de altă parte au satisfacţia că, fără să dea nimic în plus din buzunarul propriu, au garanţia că o parte dintre copiii care au nevoie se vor bucura de aceleaşi rechizite ca şi copiii proprii”, a adăugat Camelia Iordache.

Reducerea abandonului şcolar, au completat organizatorii campaniei sociale, şi a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România „este, pentru prima dată, posibilă cu un simplu gest pe care îl facem atât de mulţi. Doar că acum, când <Cumperi tu, primesc şi ei!>”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele rechizite din campania organizată de Alexandria Librării şi Salvaţi Copiii au ajuns la elevii nevoiaşi.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primele rechizite din campania organizată de Alexandria Librării şi Salvaţi Copiii au ajuns la elevii nevoiaşi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei