Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2015 - Anul XX, nr. 214 (6026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

La Fălticeni

Peste 8.000 de preşcolari şi elevi au început ieri noul an şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 8.000 de preşcolari şi elevi, din municipiu şi localităţile învecinate, au început cursurile în instituţiile de învăţământ din Fălticeni. Primarul Gheorghe Cătălin Coman şi viceprimarul Constantin Bulaicon au participat la festivităţile organizate de cele patru şcoli gimnaziale şi cele trei colegii.

La Colegiul Naţional „Nicu Gane” şefului executivului local i s-a alăturat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu.

„Este o bucurie să mă aflu aici pentru că sunt legat sufleteşte şi fizic de Colegiul Naţional <Nicu Gane>. Vă doresc să vă îndepliniţi toate obiectivele propuse. Îl felicit pe primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, pentru modul în care ştie să-şi onoreze angajamentele şi, în ordinea de priorităţi, pe primul loc se află şcoala. Vă garantez că toate investiţiile pe care le vedeţi la Colegiul <Nicu Gane> se regăsesc şi la celelalte unităţi de învăţământ din municipiul Fălticeni. Vreau să vă mai încredinţez că nici un oraş din judeţul Suceava nu începe şcoala în condiţii atât de bune ca la Fălticeni. Este meritul primăriei şi al Consiliului Local”, a spus Alexandru Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava 

În cadrul festivităţilor, conducerile tuturor unităţilor de învăţământ au scos în evidenţă performanţele elevilor şi cadrelor didactice din anul şcolar 2014 – 2015, în contextul în care administraţia locală a anunţat că va continua premierea elevilor olimpicilor şi a cadrelor didactice care îi îndrumă şi în anul şcolar recent început.

La început de an şcolar, reprezentanţii administraţiei locale au transmis un mesaj de susţinere a învăţământului fălticenean, susţinere care se va concretiza prin continuarea investiţiilor în modernizarea infrastructurii şcolare, a bazei materiale, dar şi prin recompensarea performanţelor elevilor şi cadrelor didactice.

„Vreau să vă asigur că tot ceea ce înseamnă administraţie locală, împreună cu conducerile şcolilor, cu colectivele profesorale, vom face toate eforturile pentru ca elevii, de la cei mai mici la cei mai mari, să aibă cele mai bune condiţii pentru a învăţa, pentru a contribui încă de pe acum la devenirea lor.  Tot ceea ce înseamnă resursele financiare ale administraţiei locale vor fi orientate în continuare, cu prioritate, spre învăţământ. Ţine de fiecare tânăr în parte să-şi respecte şcoala, profesorii şi statutul de elev. Le doresc tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar, să asculte sfaturile celor care le vor binele şi să ne revedem cu rezultate deosebite şi la închiderea acestui an şcolar”, a fost mesajul primarului Gheorghe Cătălin Coman la festivităţile organizate de şcolile fălticenene.

Cei mai mici şcolari, cei înscrişi în clasa pregătitoare, au avut parte de o zi plină de emoţii. Primirea festivă făcută de elevii din clasa IV-a în sunet de clopoţel şi podul de flori pe sub care au trecut toţi copiii, primii paşi făcuţi pe coridoarele şcolii şi intrarea în noile săli de clasă, curate, aranjate şi proaspăt mobilate sunt doar o parte din amintirile primei zile de şcoală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 8.000 de preşcolari şi elevi au început ieri noul an şcolar.
 Vizualizări articol: 1141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 8.000 de preşcolari şi elevi au început ieri noul an şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei