Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2015 - Anul XX, nr. 214 (6026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Educaţie

Peste 800 de elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava au început ieri noul an şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 800 de elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava au început ieri un nou an şcolar. Ceremonia de deschidere a avut loc în prezenţa elevilor şi a părinţilor acestora, precum şi a directorului şcolii, Gabriela Mihai, a directorului adjunct, Lăcrămioara Toma, şi a reprezentantului Consiliului Local în consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ, Doiniţa Cocriş. După intonarea primei strofe a imnului naţional şi oficierea unei slujbe religioase, Doiniţa Cocriş le-a transmis elevilor să aibă cât mai multe succese la învăţătură şi le-a promis că administraţia locală va fi în continuare alături de această unitate de învăţământ.

În discursul adresat elevilor, Gabriela Mihai, directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 1, le-a urat tuturor un bun venit călduros în noul an şcolar. Gabriela Mihai a amintit de rezultatele foarte bune obţinute de absolvenţii claselor a VIII-a ai acestei şcoli, subliniind că 16 elevi au luat nota 10 la examenul de matematică de la Evaluarea Naţională. Mai mult, unul dintre elevii care au absolvit această şcoală, Ioan Lazăr, a avut media 10 în toţi cei patru ani de gimnaziu, din clasa a V-a şi până în clasa a VIII-a, obţinând şi media 10 la Evaluarea Naţională. Gabriela Mihai a amintit şi de faptul că Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava a obţinut rezultate foarte bune şi la olimpiadele naţionale, având şase elevi care au ajuns în fazele naţionale, dintre aceştia unul obţinând premiul întâi. Ea a mai adăugat că şi revista şcolii, „Unu pentru toţi”, a fost laureată la nivel naţional în cadrul concursului destinat revistelor şcolare.

Pe de altă parte, directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 1 a ţinut să precizeze că pe parcursul vacanţei de vară la această unitate de învăţământ au fost realizate mai multe lucrări de modernizare şi reabilitare. Astfel, curtea de acces în şcoală a fost pavată în totalitate, trei clase au fost reparate în totalitate, au fost efectuate reparaţii la mobilierul şcolar, iar circa 80% din spaţii au fost văruite.

„Şi anul acesta am ţinut să păstrăm programul doar de dimineaţă, iar pentru a avea suficiente spaţii am relocat cancelaria. Am făcut aceste modificări deoarece ţinem să avem program doar de dimineaţă, pentru că acesta este dorit în special de părinţi, având în vedere că elevii îşi pot folosi după-amiaza pentru alte activităţi educative şi recreative”, a spus Gabriela Mihai.

La Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava învaţă 810 elevi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 800 de elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava au început ieri noul an şcolar.
 Vizualizări articol: 1503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Peste 800 de elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava au început ieri noul an şcolar1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei