Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2015 - Anul XX, nr. 213 (6025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri europene

La Izvoarele Sucevei se construieşte un centru de zi pentru bătrâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În comuna Izvoarele Sucevei se construieşte un centru de zi pentru persoanele vârstnice, investiţia fiind finanţată din fonduri europene printr-un proiect aprobat de Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”. Noul centru de zi pentru bătrâni se construieşte în satul Bobeica, valoarea proiectului fiind de aproape 99.000 de euro. Fondurile vor fi folosite pentru amenajarea interioară a unei clădiri existente, reabilitarea exterioară, schimbarea tâmplăriei şi a acoperişului şi refacerea instalaţiilor.

De precizat că tot prin Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”, în comuna Izvoarele Sucevei au fost finanţate în total cinci proiecte cu bani europeni, valoarea acestora depăşind 262.000 de euro. Astfel, printr-un proiect cu valoarea de 34.690 de euro, în comuna Izvoarele Sucevei urmează să fie amenajat un teren de sport cu o suprafaţă totală de 2.445 de metri pătraţi, în jurul gazonului urmând să fie amenajată şi o pistă de alergare din zgură. De asemenea, prin proiect vor fi efectuate şi lucrări de infrastructură pentru acces la teren şi vor fi construite tribune pentru spectatori. Un alt proiect în valoare de aproape 30.000 de euro aflat în implementare vizează dotarea cu mobilier şi echipamente noi a şcolii gimnaziale din Izvoarele Sucevei. Prin acest proiect vor fi achiziţionate obiecte de mobilier, table interactive şi videoproiectoare, laptopuri, sisteme de supraveghere video, echipamente pentru activităţi sportive etc. O altă şcoală gimnazială la care se vor asigura dotări noi printr-un proiect european este cea din Brodina – Izvoarele Sucevei, valoarea proiectului fiind de 16.966 de euro.

Nu în ultimul rând, Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte” a aprobat finanţarea unui proiect pentru o întreprindere individuală, în valoare a 82.364 de euro, prin care în Izvoarele Sucevei va fi construită o pensiune agroturistică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Izvoarele Sucevei se construieşte un centru de zi pentru bătrâni.
 Vizualizări articol: 1727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
La Izvoarele Sucevei se construieşte un centru de zi pentru bătrâni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei