Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 sep 2015 - Anul XX, nr. 212 (6024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri preventive

„Dan Americanu” şi un alt membru al grupării sale arestaţi, alte trei persoane puse sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magistraţii de la Judecătoria Suceava au dispus arestarea a două persoane din gruparea condusă de Daniel Lungu, alias „Dan Americanu”, în vârstă de 30 de ani. „Dan Americanu”, omul care a pus pe picioare gruparea care se ocupa cu tâlhării şi furturi, a fost trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile,o măsură similară fiind luată şi în cazul lui Gheorghe Cherariu, de 35 de ani. Pentru celelalte trei persoane reţinute în acest dosar, fraţii Avram Hariga, de 20 de ani, şi Ionuţ Hariga, de 28 de ani, dar şi faţă de Estera Ciocârlan, de 23 ani, din comuna Merei, judeţul Buzău, concubina lui Daniel Lungu, a fost impusă măsura controlului judiciar.

Cei cinci au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,tâlhărie calificată”, ,,furt calificat”, complicitate la tâlhărie calificată şi furt calificat, ,,conducere pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” şi ,,favorizarea infractorului”.

Un alt personaj care a fost indicat de reprezentanţii IPJ Suceava ca membru al grupării, taximetristul Ioan Iosif, are calitatea de martor în acest dosar. De altfel, în cursul zilei de ieri, acesta s-a prezentat la sediul redacţiei ziarului „Monitorul de Suceava” şi a precizat că în luna mai a acestui an, când se presupune că ar fi aderat la gruparea infracţională, nu se afla în ţară, ci era în Germania, de unde a revenit abia pe 10 iulie.

Cu ocazia anchetei penale au fost luate şi alte măsuri, unele dintre ele cu scopul de a putea recupera prejudiciul.

„În urma percheziţiilor au fost indisponibilizate în vederea confiscării două autoturisme, un BMW şi un Mercedes, în valoare estimată de 20.000 de euro. S-a recuperat parțial prejudiciul și au fost identificate și alte bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Gruparea este acuzată de comiterea a patru furturi şi a două tâlhării în decurs de numai trei luni, prejudiciul total fiind de peste 40.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dan Americanu” şi un alt membru al grupării sale arestaţi, alte trei persoane puse sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 2844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Dan Americanu” şi un alt membru al grupării sale arestaţi, alte trei persoane puse sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei