Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2015 - Anul XX, nr. 209 (6021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

„Ziua Sadovei”, prilej de sărbătoare pentru locuitorii şi turiştii din una dintre cele mai frumoase comune ale judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Localnicii, turiştii, dar şi numeroase persoane din întreaga zonă au venit în număr extrem de mare la „Ziua comunei Sadova”, eveniment organizat recent de primăria acestei comune, condusă de Mihai Constantinescu Otcu. Deşi vremea a fost cât se poate de capricioasă, oamenii au venit la Sadova pentru a petrece o zi de sărbătoare în una dintre cele mai frumoase comune ale judeţului Suceava. La început de zi, oamenii au mers la Sfânta Liturghie oficiată la cele două biserici din comună, Biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe - Sadova 1 şi Biserica Sfântul Nicolae - Sadova 2. După slujbă, primarul Mihai Constantinescu Otcu şi numeroşi localnici au participat la sărbătorirea „cuplurilor de aur”, un moment emoţionant în care au fost aniversate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Pentru început, un sobor de preoţi a oficiat o slujbă de binecuvântare a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, după care fiecare dintre acestea a primit felicitările celor prezenţi, flori şi daruri.

Emoţionaţi de acest moment, bătrânii au mulţumit pentru aprecierea primită, după care toţi cei prezenţi au asistat la un maraton de muzică populară care a avut loc pe o scenă din bârne şi acoperită cu cetină, amplasată în aer liber, într-un frumos peisaj de munte. Oamenii au venit la sărbătoarea comunei Sadova îmbrăcaţi în costume populare, spre încântarea turiştilor care au ţinut să fie şi ei prezenţi la acest eveniment.

Primarul din Sadova, Mihai Constantinescu Otcu, a ţinut să le mulţumească tuturor pentru prezenţa la acest eveniment. „Mulţumesc tuturor cetăţenilor din comuna Sadova că au fost alături de noi în ciuda vremii capricioase şi îi aştept să fie alături de mine şi la celelalte ediţii din anii următori”, a spus primarul comunei Sadova.

Alături de el au fost prezenţi şi primarii din zona de munte, din localităţile Pojorâta, Moldoviţa, Vatra Moldoviţei, Iacobeni, Câmpulung Moldovenesc, Breaza, Stulpicani sau Izvoarele Sucevei, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Constantin Harasim, senatorii PSD de Suceava Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, senatorul PNL de Suceava Gheorghe Flutur şi deputatul PNL Radu Surugiu.

La spectacolul folcloric organizat de primărie au participat Ana Tonegaru, Ansamblul folcloric „Doina Muncelului”, Ansamblul folcloric „Flori de Bucovina”, Ansamblul „Plaiurile Pojorâtei”, Cornelia Ştefan, Daiana Ivaşcu, Elena Mărgineanu, Emilia Rusu, Felicia Oblesniuc, Georgiana Niga, Georgiana Piticariu, Grupul vocal instrumental „Piatra Şoimului”, Luca Alvirescu, Mădălina Ursescu, Mircea Coca, Nicoleta Hafiuc, Vasile Marinică Ungureanu. Invitaţii speciali ai evenimentului au fost Serena, Kronos, Ana Ilca Mureşan, Dana Dăncilă, Călin Brăteanu şi formaţia Capitol, spectacolele oferite de aceştia făcându-i pe toţi cei prezenţi să uite de ploaia rece.

„Ziua comunei Sadova” s-a încheiat cu un frumos foc de artificii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ziua Sadovei”, prilej de sărbătoare pentru locuitorii şi turiştii din una dintre cele mai frumoase comune ale judeţului.
 Vizualizări articol: 2375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
„Ziua Sadovei”, prilej de sărbătoare pentru locuitorii şi turiştii din una dintre cele mai frumoase comune ale judeţului2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei