Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2015 - Anul XX, nr. 208 (6020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune intenţionată

Maşina unui ofiţer de poliţie judiciară din Rădăuţi a luat foc în plină noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism BMW, proprietatea unui ofiţer de poliţie judiciară, a luat foc în mod suspect, duminică noapte, în timp ce era parcat peste drum de casa proprietarului, indiciile de anchetă ducând spre varianta unei acţiuni intenţionate. Maşina îi aparţine comisarului Doru Potoroacă, în vârstă de 54 de ani, unul dintre cei mai vechi şi mai experimentaţi lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Rădăuţi.

 

Autoturismul a ars în interior, după ce un geam a fost spart

Focul a izbucnit în jurul orei 22.45, cel care a sunat la 112 fiind chiar ofiţerul de poliţie judiciară. La faţa locului a intervenit un echipaj de la Detaşamentul de pompieri Rădăuţi. Autoturismul ardea în interior, în habitaclu, iar focul a izbucnit din zona bordului. Autoturismul a ars violent, iar pompierii nu au mai reuşit să salveze mare lucru. Practic, la o primă estimare, autoturismul a fost distrus în proporţie de 75%, însă în realitate cu maşina nu se va mai putea face nimic. 

Din informaţiile pe care le avem, indiciile de acţiune intenţionată sunt clare. Unul din geamurile laterale ale maşinii a fost spart şi, probabil, în interior s-a aruncat o flacără deschisă. Interesant este că poliţistul nu şi-a parcat maşina în propria curte, ci a lăsat-o în afara acesteia, peste drum de proprietatea sa. Din câte se pare bărbatul obişnuia să parcheze maşina în acel loc pentru că locuinţa de peste drum este nelocuită şi astfel autoturismul său nu deranja pe nimeni.

Imediat după lichidarea incendiului, la faţa locului au ajuns criminalişti ai poliţiei şi specialişti ai ISU. Chiar dacă nu a fost trasă încă o concluzie oficială, varianta acţiunii intenţionate este cauza foarte probabilă a izbucnirii incendiului.

Având în vedere gravitatea faptei, ieri, la Rădăuţi au ajuns ofiţeri de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Anchetatorii încercau să adune indicii care să-i ducă la rezolvarea acestui caz deloc comod pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Comisarul are mulţi duşmani, din rândul infractorilor

Comisarul în vârstă de 54 de ani, un om bine văzut în comunitatea din Rădăuţi, avea cu certitudine duşmani. El este unul dintre cei mai vechi lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi, structură care se ocupă de gestionarea tuturor cazurilor de natură judiciară, cele mai multe fiind fapte de furt, loviri sau distrugere. Cu alte cuvinte, ofiţerul intră în contact direct cu indivizi care comit furturi sau fapte cu violenţă, iar pe mulţi dintre aceştia i-a trimis indirect la închisoare.

Cazurile de incendiere, atât la maşini, cât şi la locuinţe, sunt de regulă foarte greu de rezolvat de poliţişti, dacă nu există din start indicii clare privind autorul. Rămâne de văzut cum va evolua ancheta în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina unui ofiţer de poliţie judiciară din Rădăuţi a luat foc în plină noapte.
 Vizualizări articol: 4887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Maşina unui ofiţer de poliţie judiciară din Rădăuţi a luat foc în plină noapte5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei