Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2015 - Anul XX, nr. 208 (6020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

La Suceava s-a înfiinţat Consiliul Local al Tinerilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Suceava a fost înfiinţat Consiliul Local al Tinerilor. Ceremonia de învestire a noilor consilieri locali ai tinerilor a avut loc recent şi a fost organizată de Asociaţia Intercult, la eveniment fiind prezenţi o parte dintre consilierii municipali. Consiliul Local al Tinerilor din Suceava este format din douăzeci şi patru de elevi, reprezentanți ai celor 12 licee din municipiul Suceava.

Învestirea tinerilor consilieri, aleşi prin vot electronic de colegii lor, a avut loc în sala de consiliu a Primăriei Suceava, în prezența preşedintelui Asociației Intercult Bucovina, Manuela Silţer, a secretarului general al asociației, Cristina Hurjui, a lui George Sauciuc, membru al asociației, a viceprimarului Sucevei Ovidiu Doroftei şi a consilierilor locali Doinița Cocriş, Vasile Mocanu,  Tiberius Brădățan, Cornel Grosar, Adrian Arămescu, Eugen Girigan.

Şi pentru că se află la început de drum, aceştia din urmă le-au prezentat tinerilor consilieri mecanismele, atribuțiile şi normele de drept ce stau la baza desfăşurării Consiliului Local.

Astfel, consilierii seniori le-au oferit sfaturi, le-au împărtăşit din experiențele personale şi le-au urat succes tinerilor lor colegi, invitându-i în acelaşi timp să asiste la şedințele Consiliului Local şi să participe activ în viața comunității locale şi a şcolilor din care provin.

De precizat că înfiinţarea Consiliului Local al Tinerilor s-a făcut prin intermediul proiectului „CLT - Centrul de Training pentru Tineret Suceava” , care a fost realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava şi al Consiliului Local Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Suceava s-a înfiinţat Consiliul Local al Tinerilor.
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Suceava s-a înfiinţat Consiliul Local al Tinerilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei