Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2015 - Anul XX, nr. 208 (6020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Dezvoltare

Cea mai mare companie din Câmpulung Moldovenesc, ICC Prod, îşi extinde activitatea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai mare companie din Câmpulung Moldovenesc, ICC Prod, firmă cu capital integral din Franţa, a anunţat că intenţionează să-şi extindă activitatea. ICC Prod a aniversat la finalul săptămânii trecute zece ani de când a deschis actuala fabrică de subansamble auto din Câmpulung Moldovenesc, în care în momentul de faţă lucrează nu mai puţin de 200 de salariaţi. Pentru a marca această aniversare, conducerea franceză a companiei a organizat sâmbăta trecută „Ziua porţilor deschise”. Evenimentul a fost organizat pentru a le oferi posibilitatea celor interesaţi sau aflaţi în căutarea unui loc de muncă să cunoască, la faţa locului, modul în care îşi desfăşoară activitatea compania ICC Prod, procesul tehnologic, baza materială, dar şi profesionalismul actualilor angajaţi.

Managerul fabricii ICC Prod din Câmpulung Moldovenesc, Maria David, ne-a declarat că din toamna acestui an şi până în primăvara anului 2016, compania îşi va dezvolta activitatea în acest municipiu, atât prin extinderea producţiei, cât şi prin angajarea a aproximativ 70 de salariaţi.

„Evenimentul organizat de compania noastră, Ziua Porţilor Deschise, avut ca scop obţinerea cu o mai mare uşurinţă a forţei de muncă. Suntem o companie care activează aici, în Câmpulung Moldovenesc, din anul 1999, specificul nostru este mai puţin cunoscut şi prin acest eveniment dorim să prezentăm activitatea noastră, produsele noastre şi utilitatea lor”, a spus Maria David.

Compania ICC (Industrial Commercial Company) France a fost înfiinţată în anul 1995, iar în anul 1999 a fost înfiinţat punctul de lucru de la Câmpulung Moldovenesc. Maria David a spus că demararea activităţii de producţie la Câmpulung Moldovenesc a început în anul 1999, cu realizarea de accesorii pentru interiorul automobilelor. Ea subliniat că activitatea firmei a continuat şi în anii următori, iar în 2005 a fost deschisă actuala fabrică de producţie de la Câmpulung Moldovenesc şi în acelaşi timp s-a diversificat şi a crescut gama de produse, respectiv cotiere, panouri pentru portiere şi elemente ale scaunelor. „Anul acesta ne-am concentrat pe identificarea de noi pieţe de desfacere şi diversificarea gamei de produse. Tot anul acesta am deschis un birou în China destinat achiziţiilor tehnice și un punct de lucru în Turcia, destinat producerii de cotiere auto în această ţară. Lucrăm pentru piaţa externă, iar standardele de calitate sunt foarte înalte, şi din acest moment suntem în căutare de personal dispus să lucreze la standarde ridicate. Mai trebuie spus că anul 2015 a culminat cu semnarea a opt proiecte noi destinate pieţei auto, care ne vor permite ca din toamna acestui an şi până în primăvara anului 2016 să angajăm un număr de 70 de persoane”, a declarat Maria David.

Ea a subliniat că ICC Prod dispune de autonomie logistică, asigurând livrarea de produse finite în ţări precum Franţa, Germania, Cehia, Slovacia, Croaţia, Rusia şi China prin colaborarea cu diverse companii de transport, produsele companiei ajungând la producători precum Renault, Peugeot, Lancia, Citroen, Nissan sau Ford.

 

Proprietarul francez al fabricii dă asigurări că va continua să investească la Câmpulung Moldovenesc

La rândul său, directorul general al ICC Prod şi cel care a investit în firma de la Câmpulung Moldovenesc, Jean Yves Devos, a declarat că a luat decizia de a investi într-o fabrică la Câmpulung Moldovenesc pentru că aici existau specialişti în prelucrarea pielii. El a dat asigurări că va continua să investească  în dezvoltarea fabricii şi să angajeze personal din zonă.

„Vrem să menţinem şi să dezvoltăm activitatea în Câmpulung Moldovenesc pentru că este o zonă atractivă pentru industrie”, a spus  Jean Yves Devos.

Prezent la aniversarea a zece ani de la deschiderea actualei fabrici de subansamble auto, primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a subliniat faptul că ICC Prod este cea mai mare companie din acest municipiu. Negură a spus că primăria a sprijinit această companie şi va continua să o facă, având în vedere că un număr însemnat de câmpulungeni şi-au găsit un loc de muncă la această fabrică.

„Până în prezent primăria a concesionat un teren pentru fabrică, urmând ca după discuţiile avute la Ziua Porţilor Deschise să analizăm posibilitatea concesionării unei noi suprafeţe de teren pentru extinderea activităţii lor. Asta şi în condiţiile în care această unitate a mai achiziţionat şi de la alte persoane fizice terenuri în vederea extinderea activităţii”, a arătat Negură.

El a adăugat că în zona fabricii ICC Prod s-au finalizat lucrările pentru extinderea reţelelor de gaze naturale şi apă potabilă.

„Reţeaua de apă este extrem de importantă pentru că până acum exista o problemă cu lipsa unui hidrant sub presiune, acest aspect fiind rezolvat în momentul de faţă”, a declarat Mihăiţă Negură, care a mai adăugat că în anul 2016 în zona respectivă vor începe şi lucrările la reţelele de canalizare. El a ţinut să precizeze că Primăria Câmpulung Moldovenesc este interesată ca agenţii economici din acest municipiu să-şi dezvolte activitatea, cu atât mai mult cu cât au fost extinse şi modernizate reţelele de utilităţi, iar în zonă există forţă de muncă calificată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai mare companie din Câmpulung Moldovenesc, ICC Prod, îşi extinde activitatea.
 Vizualizări articol: 7348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cea mai mare companie din Câmpulung Moldovenesc, ICC Prod, îşi extinde activitatea3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei