Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2015 - Anul XX, nr. 208 (6020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ poliţie

Acţiunea „Blocada” la Suceava: peste 300 de dosare penale şi amenzi de 1,8 milioane de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunea „Blocada”, care a constat în controale cu efective sporite de poliţie pe linie de ordine publică, rutieră, de investigaţii criminale, transporturi şi arme, explozivi şi substanţe periculoase, dispusă de conducerea Poliţiei Române în perioada 25 iulie-31 august, s-a soldat, în judeţul Suceava, cu constatarea a peste 300 de infracţiuni şi aplicarea de amenzi în valoare de 1,8 milioane de lei.

Conform subcomisarului Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pe perioada celor aproximativ cinci săptămâni ale acţiunii „Blocada” au fost derulate 396 de acţiuni şi controale şi 318 filtre rutiere. Au fost constatate 328 de infracţiuni, din care cele mai multe, 130, au fost de natură judiciară (furturi, distrugeri, loviri etc), în timp ce 121 au fost infracţiuni la regimul rutier, constatate în trafic.

„În cadrul acţiunilor derulate au fost identificate şi confiscate opt arme letale şi neletale şi 548 de elemente de muniţie”, a mai subliniat subcomisarul Epureanu.

Peparcursulacţiunii „Blocada” poliţiştii au aplicat nu mai puţin de 5.768 de amenzi, în valoare totală de 1.846.000 de lei şi au confiscat bunuri a căror valoare depăşeşte 100.000 de lei.

Revenind la acţiunile de control în trafic, pe perioada în care s-a acţionat în cadrul „Blocada”, nu mai puţin de 275 de conducători auto au fost lăsaţi fără permise de conducere. Cei mai mulţi, 136, au fost sancţionaţi pentru depăşiri neregulamentare, în timp ce 101 au rămas pietoni după ce au fost înregistraţi de radar cu viteză excesivă, peste 50 de km/h faţă de limita admisă pe respectiva porţiune de drum.

În cadrul acţiunii „Blocada” au fost depistaţi şi 39 de conducători auto care erau sub influenţa alcoolului.

Acţiunea „Blocada”, desfăşurată la nivel naţional, a avut ca principal scop reducerea numărului de infracţiuni şi de accidente în luna august, perioadă în care an de an se înregistrează creşteri ale problemelor de acest gen. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiunea „Blocada” la Suceava: peste 300 de dosare penale şi amenzi de 1,8 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 1950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Acţiunea „Blocada” la Suceava: peste 300 de dosare penale şi amenzi de 1,8 milioane de lei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei