Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2015 - Anul XX, nr. 206 (6018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După accident

Un tânăr fără permis a încercat să scape de dosar penal, spunând că la volan se afla fratele său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din Cajvana sunt cercetaţi de poliţie după ce au dat declaraţii contradictorii în faţa poliţiştilor în urma unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 3.00, pe raza oraşului Cajvana, iar poliţiştii susţin că la volan s-a aflat un tânăr de 18 ani, care nu deţine permis de conducere, şi care a declarat că nu el a condus, ci fratele său mai mare, în vârstă de 20 de ani.

Poliţia municipiului Rădăuţi a aflat despre evenimentul rutier în jurul orei 4.50, când cadrele medicale de la spitalul din localitate au anunţat că a fost adus pentru îngrijiri un anume Toader Pîţu, în vârstă de 18 ani, din Cajvana, care a declarat că a suferit leziuni în urma unui accident de circulaţie, el fiind pasager pe locul din dreapta în autoturismul condus de fratele său, Ion Pîţu, în vârstă de 20 de ani. Acesta din urmă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0.

Echipa operativă a poliţiei care s-a deplasat la locul accidentului a constatat că a fost avariat un stâlp al reţelei electrice, pe drumul judeţean 178D, care străbate localitatea. Maşina nu era la faţa locului, iar ulterior s-a stabilit că, după producerea accidentului, au fost îndepărtate plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autoturismului BMW, iar acesta a fost parcat în curtea unui imobil.

După cum a precizat subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „din primele cercetări, polițiștii au stabilit o altă situație, și anume că în jurul orei 03.00 tânărul de 18 ani, ce nu posedă permis, a condus autoturismul pe DJ 178D, în oraşul Cajvana, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice, autoaccidentându-se”.

Ofiţerul a precizat că la spital acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr fără permis a încercat să scape de dosar penal, spunând că la volan se afla fratele său.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr fără permis a încercat să scape de dosar penal, spunând că la volan se afla fratele său5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei