Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2015 - Anul XX, nr. 206 (6018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Un consilier local de 35 de ani a murit din cauza unei înţepături de albină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, consilier local în comuna Râşca, a murit în condiţii tragice după ce a fost înţepat de o albină şi, cel mai probabil, a intrat în şoc anafilactic. Nenorocirea s-a petrecut acum două zile, joi, Andrei Ştefan murind în Cabinetul Medical Râşca, unde s-a prezentat pe propriile picioare, la scurt timp după ce a fost înţepat de albină.

Din ancheta derulată în acest caz rezultă că tânărul de 35 de ani a fost înţepat de o albină de dimensiuni mari în spate, în timp ce se afla în trafic, la volanul unei maşini. În jurul orei 13.15, acesta s-a prezentat la Cabinetul Medical Râșca, unde se afla o asistentă medicală. Aceasta a declarat ulterior că pacientul respira foarte greu, iar în timp ce îi administra antialergice tânărul a început să se sufoce. Cadrul medical a sunat la 112 şi a solicitat în sprijin o ambulanţă. La sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanţă Fălticeni bărbatul în vârstă de 35 de ani deja nu mai respira. S-au încercat manevre de resuscitare, timp de aproximativ 40 de minute, după care Andrei Ştefan a fost declarat decedat.

Medicii au apreciat că bărbatul a intrat în blocaj respirator, ca urmare a intrării în şoc anafilactic. Practic, în urma şocului, instaurat pe fondul unei sensibilităţi a organismului, gâtul tânărului s-ar fi umflat instantaneu, iar căile respiratorii i-au fost obturate.

Verdictul final privind cauza decesului urmează a fi dat însă de medicii legişti care au efectuat ieri necropsia cadavrului. Din câte se pare decesul a fost favorizat şi de un astm bronşic de care suferea consilierul local.

Andrei Ştefan a candidat, la alegerile locale din 2012, la funcţia de primar al comunei Râşca, din partea Partidului România Mare. În urma scrutinului, tânărul a obţinut un post de consilier local.

În campania pentru alegerile locale Andrei Ştefan se prezenta ca un tânăr om de afaceri ambiţios, care a plecat la muncă în străinătate de la vârsta de 17 ani, pentru a-şi face un rost în viaţă.

„M-am întors în Râşca acum patru ani şi cu banii câştigaţi nu m-am aruncat la maşini scumpe sau alte lucruri, ci am preferat să investesc într-o afacere şi să creez locuri de muncă. Consider că am o relaţie bună cu angajaţii mei şi cu consătenii mei şi tot ceea ce voi face va fi pentru ca aceştia să fie mai prosperi”, declara în 2012 Andrei Ştefan.

Acesta era originar din satul Buda şi deţinea o unitate de debitare a lemnului, fiind bine văzut în comunitate, ca un om echilibrat şi muncitor.

Bărbatul avea doi copii, iar soţia sa era însărcinată cu un al treilea copil.  

În cauză, poliţiştii de la Postul comunal Râşca au deschis un dosar penal, în cadrul căruia vor continua ancheta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un consilier local de 35 de ani a murit din cauza unei înţepături de albină.
 Vizualizări articol: 4966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un consilier local de 35 de ani a murit din cauza unei înţepături de albină5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca nu era consilier nu mai stia nimeni trimis de
( 5 sep 2015, 20:58:08
Ca fapt divers, cand te munca albina nu lasi acul sa ramana acolo prea mult, nici nu apesi ca un disperat sa se imprastie veninul in organism. As fi de un cinism macabru daca postez si proverbul urmator , chit ca eu stiu ca toti, datorita vremurilor halucinante in care traim, santem individualisti si nsensibili , deci : Numai atunci cand ti se aseaza un tantar pe teesticuule realizezi ca intotdeauna exista o cale de a rezolva problemele fara a folosi violenta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei