Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2015 - Anul XX, nr. 206 (6018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă

O fetiţă de 3 ani lăsată singură acasă, desfigurată de un cal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de 3 ani, din comuna Boroaia, a suferit leziuni grave la  nivelul cavităţii bucale după ce a fost lovită cu copita de un cal. Nefericitul accident s-a petrecut joi, în timp ce fata se afla acasă doar cu fraţii săi mai mari, unul de 6 ani şi unul în vârstă de 12 ani. Având în vedere că ambii părinţi ai copiilor sunt plecaţi la muncă în străinătate, poliţiştii au sesizat Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava, pentru a demara o anchetă privind situaţia minorilor.

 

Lovită de cal în timp ce se juca în curte, pe lângă animal

Fetiţa în vârstă de 3 ani şi cei doi fraţi ai săi sunt în grija unei bunici, Mariana Oprea, în vârstă de 56 de ani, din Boroaia. Joi, aceasta a plecat de la domiciliul din Boroaia în municipiul Suceava, pentru a-şi rezolva nişte treburi, rugând o vecină să îi mai viziteze pe copii. Vecinaa fost cea care a găsit-o pe fetiţă sângerând în zona feţei şi a alertat autorităţile.

Din ce au povestit cei doi fraţi mai mari rezultă că micuţa s-a apropiat de un cal care păştea în curte, iar animalul ar fi lovit-o cu copita.

 

Copilul a fost transferat la spital la Iaşi

Copilul a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial, plăgi contuze la nivelul buzelor şi pierderi dentare. După investigaţii, joi seară, fetiţa a fost transferată la Spitalul "Sf. Spiridon" Iaşi, Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială.

Doctorul Tiberius Brădăţan, directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, a precizat că fata nu avea leziuni craniene sau alte probleme deosebite de sănătate, însă a fost transferată la unitatea din Iaşi pentru o intervenţie chirurgicală necesară tratării leziunilor.

 

Protecţia Copilului a constatat că fraţii sunt îngrijiţi corespunzător

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava au precizat, ieri, după efectuarea unei anchete, că nu rezultă indicii că cei trei fraţi nu ar fi crescuţi corespunzător. Părinţii ţin legătura şi sprijină financiar copiii aflaţi în grija bunicii, care le asigură condiţii normale de trai.

Cu alte cuvinte, incidentul de acum două zile ar fi doar un accident nefericit, care nu s-a produs pe fondul unor neglijenţe repetate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiţă de 3 ani lăsată singură acasă, desfigurată de un cal.
 Vizualizări articol: 2331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O fetiţă de 3 ani lăsată singură acasă, desfigurată de un cal5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei