Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2015 - Anul XX, nr. 206 (6018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Omor

Crimă între ciobani, la o stână din Broşteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost arestat preventiv pentru infracţiunea de omor după ce, în timp ce se afla la stâna la care era angajat, l-a înjunghiat în abdomen pe un alt cioban, cu douăzeci de ani mai în vârstă. Crima s-a petrecut joi după-amiază, în jurul orei 16.00, la o stână din Broşteni, în zona Obcioara de Jos.

Din ancheta derulată de ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, rezultă că autorul, Dinu Olteanu, localnic din Broşteni, a consumat alcool în cursul zilei de joi, împreună cu victima, Mihai D., în vârstă de 59 de ani, tot din Broşteni, iar la un moment dat cei doi s-au luat la ceartă, motivul fiind legat de suma cu care au fost plătiţi de proprietarul stânei.

Pe fondul unui conflict spontan, agresorul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen pe bărbatul de 59 de ani. Prima persoană sesizată de agresiune a fost proprietarul stânei. Acesta s-a deplasat de urgenţă spre stâna aflată într-o zonă izolată, cu o maşină, în care l-a urcat pe bărbatul înjunghiat, care sângera abundent, însă încă mai trăia. În drumul spre Spitalul municipal Vatra Dornei, bărbatul aflat la volan s-a întâlnit cu ambulanţa care venea să-l preia pe înjunghiat. Personalul medical l-a preluat pe bărbat, care nu mai dădea semne de viaţă, a încercat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut succes.

În scurt timp la locul crimei a ajuns echipa operativă coordonată de procurorul criminalist. Dinu Olteanu a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Suceava. Ulterior, ieri, procurorul de caz l-a prezentat la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Tribunalului Suceava au acceptat propunerea şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crimă între ciobani, la o stână din Broşteni.
 Vizualizări articol: 2248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crimă între ciobani, la o stână din Broşteni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei