Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2015 - Anul XX, nr. 206 (6018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţie

Activitatea de urbanism din Rădăuţi, preluată de Consiliul Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activitatea de eliberare a certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire/ desfiinţare din municipiul Rădăuţi a fost preluată de Consiliul Judeţean Suceava, după ce a fost blocată pentru că acest municipiu a rămas fără primar şi consiliu local. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, că din data de 1 septembrie a.c., Consiliul Judeţean a semnat un parteneriat tehnic cu Primăria Rădăuţi pentru acordarea de asistenţă tehnică de specialitate. În baza acestuia, activitatea de urbanism va fi efectuată de serviciul de profil din CJ, iar taxele încasate se vor împărţi, conform legii, jumătate-jumătate. Transferul activităţii nu înseamnă că rădăuţenii vor trebui să vină la Suceava pentru aceste acte, ci vor depune documentele, ca şi până acum, la Primăria Rădăuţi şi tot acolo vor primi şi certificatele sau avizele. Potrivit lui Nechifor, până acum au fost depuse 250 de cereri pentru certificate de urbanism şi 110 cereri pentru autorizaţie de construire.

Întrebat de ce a fost nevoie de atâta timp pentru semnarea acestui parteneriat tehnic, Nechifor a răspuns că documentaţia completă de la Prefectura Suceava a venit la CJ în data de 26 august a.c., iar de la Primăria Rădăuţi, în data de 31 august a.c.. În tot acest timp, între Prefectură, Primăria Rădăuţi şi Guvern a existat o corespondenţă bogată pentru identificarea de soluţii în vederea deblocării situaţiei fără precedent de la Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitatea de urbanism din Rădăuţi, preluată de Consiliul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 1901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activitatea de urbanism din Rădăuţi, preluată de Consiliul Judeţean Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei