Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2015 - Anul XX, nr. 205 (6017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol

Megaconcert la finalul Crosului Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În centrul municipiului Suceava va avea loc duminică, 6 septembrie 2015, începând cu ora 19.00, un megaconcert pregătit pentru finalul primei ediţii a Crosului Sucevei, competiţie organizată de Asociația Județeană de Atletism Suceava în parteneriat cu Tineretul Național Liberal Suceava. Vor cânta și vor încânta publicul cu ultimele hituri Voltaj, Maxim, Andrei Leonte și Naguale. Va fi un spectacol la superlativ cu show de lumini,  lasere, precum și cu o sonorizare la cele mai înalte standarde. Evenimentul va avea loc pe esplanada Casei de Cultură, iar accesul este gratuit.

 

Crosul Sucevei, la iniţiativa deputatului PNL Ioan Balan

 La prima ediţie a Crosului Sucevei, care va debuta în data de 6 septembrie, ora 12,00, din faţa Casei de Cultură a municipiului Suceava, băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani vor alerga 2.000 de metri. Traseul pentru juniori şi junioare, categoria de vârstă 14-18 ani, este de 2.500 de metri, acelaşi ca la categoria de vârstă 19 -39 de ani, seniori şi senioare. Organizatorii anunţă că la categoria de vârstă 40-49 de ani, veterani I, lungimea traseului atât pentru proba de la masculin, cât şi pentru feminin va fi de 2.000 de metri, ca şi la categoria veterani II, peste 50 de ani. Înscrierile se fac la cortul oficial amplasat pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava, care va fi deschis până în ziua crosului, între orele 9.00-18.00. Pot participa cetățenii domiciliați pe raza municipiului Suceava. Nu pot participa sportivii legitimați la vreun club sportiv. Pentru înscriere este nevoie de un act de identitate, iar copiii minori de până la 14 ani trebuie să prezinte certificatul de naștere și să fie însoțiți de un aparținător care va trebui să semneze o declarație prin care să-și dea acordul în vederea participării la concurs. Crosul Sucevei este o competiţie organizată la iniţiativa deputatului PNL Ioan Balan, cu sprijinul lectorului universitar doctor Sorin Raţă, fost campion naţional la atletism. Vor fi oferite câte trei premii pe fiecare categorie de vârstă, pentru masculin şi feminin, constând în televizoare smart Samsung. Totodată, fiecare concurent va putea participa la o tombolă la care se vor acorda 10 premii prin tragere la sorţi, mai exact câte un aspirator. Premiile sunt oferite de Marelvi Electrocasnice, reprezentată prin Dumitru Mihalescul. Susţin Crosul Sucevei: Cristina Casandra, Sorin Raţă, Dorin Goian, Daniel Bălan. Sponsori sunt Marelvi Electrocasnice şi deputatul Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Megaconcert la finalul Crosului Sucevei.
 Vizualizări articol: 2546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Megaconcert la finalul Crosului Sucevei4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo viitor primar....?????? trimis de
( 4 sep 2015, 15:35:04
Balan???? ce stim de el???
a vandut jeans in centru prin Taylan si a oprit circulatia de doua ori in burdujeni cu ocazia mitingurilor electorale pentru concerte cu Voltaj .....
URAAAAAA ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei