Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2015 - Anul XX, nr. 204 (6016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mountain biking

La Câmpulung Moldovenesc va avea loc competiţia Rarău Radical Race

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va găzdui la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, 5 septembrie, prima etapă a unei competiţii de mountain biking şi alergare montană, Rarău Radical Race. Concursul este organizat de Asociaţia Ghizilor din Bucovina, Asociaţia Natura pro Rarău şi Asociaţia Club Sportiv Suceava Pedalează. Potrivit organizatorilor, Rarău Radical Race este un concurs care vrea să pună în valoare potenţialul outdoor al masivului Rarău-Giumalău, dar şi să promoveze Bucovina.

La prima etapă a concursului, cea de mountain biking, punctul de plecare-sosire va fi platoul central al municipiului Câmpulung Moldovenesc. Cei care doresc să participe la acest concurs au de ales între un traseu scurt, de aproximativ 35 de kilometri, cu  diferenţă de nivel de 910 metri, şi un traseu lung, de circa 65 de kilometri, cu o diferenţă de nivel de 2.440 de metri. Cicliştii vor parcurge un traseu care include municipiul Câmpulung Moldovenesc, masivul Rarău, rezervaţia Floristică Todirescu, codrii seculari de la Slătioara şi satul Chiril. Startul pentru cele două curse de biciclete, pe traseul scurt şi pe cel lung, va avea loc sâmbătă, 5 septembrie a.c., de la orele 10:00, respectiv 10:10. Înscrierile în competiţie se pot face vineri seara, de la ora 18:00, precum şi sâmbătă dimineaţa, de la ora 8:00.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a precizat că instituţia pe care o conduce este partener în organizarea acestei competiţii, oferind tricouri, dar şi o masă câmpenească pentru participanţi. Mihăiţă Negură a precizat că deja până în momentul de faţă peste 140 de persoane şi-au anunţat participarea la etapa de mountain biking a concursului Rarău Radical Race.

A doua etapă a competiţiei, cea de alergare montană, va avea loc în data de 19 septembrie 2015, participanţii având de ales între un traseu scurt de circa 13 kilometri şi unul de aproximativ 30 de kilometri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Câmpulung Moldovenesc va avea loc competiţia Rarău Radical Race.
 Vizualizări articol: 1563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Câmpulung Moldovenesc va avea loc competiţia Rarău Radical Race5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei