Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2015 - Anul XX, nr. 204 (6016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flagrant

Hoţ prins cu un TV furat în braţe de o patrulă de jandarmi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un botoşănean în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe o stradă din Suceava cu un televizor în braţe, a atras atenţia unei patrule de jandarmi, după efectuarea de verificări constatându-se că individul furase bunul cu câteva ore înainte dintr-o locuinţă. Hoţul a fost prins ieri dimineaţă, în jurul orei 6.30. Un echipaj al Jandarmeriei Suceava a observat pe strada Traian Vuia bărbatul care se deplasa grăbit, pe jos, cu TV-ul în braţe. Având în vedere ora matinală, prezenţa acestuia nu a trecut neobservată, astfel că jandarmii au trecut la verificări. Iniţial, acesta a încercat să convingă că televizorul este al său. Jandarmii l-au dus la sediu, pentru verificări şi audieri, iar în cele din urmă acesta a recunoscut că bunul este furat.

Din ancheta ulterioară a rezultat că, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3.30, individul, Romeo Hreţculesei, domiciliat în comuna Mihăileni, judeţul Botoşani, a pătruns în curtea unei locuinţe din cartierul Iţcani al municipiului Suceava, cu intenţia de a sustrage bunuri. După ce a căutat produse de valoare într-un garaj, a intrat în veranda imobilului, de unde a luat un televizor LCD care era montat pe perete. După ce a sustras televizorul individul l-a dosit într-o zonă cu vegetaţie şi s-a dus într-o crâşmă, unde a aşteptat să se facă dimineaţă.

„În jurul orei 06.00, a luat televizorul şi s-a îndreptat spre zona centrală a municipiului Suceava, cu intenţia de a identifica un potenţial cumpărător. Televizorul a fost restituit proprietarului, iar suspectul a fost predat Poliţiei municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor”, a declarat maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ prins cu un TV furat în braţe de o patrulă de jandarmi.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţ prins cu un TV furat în braţe de o patrulă de jandarmi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei