Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2015 - Anul XX, nr. 202 (6014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Atitudine

O şoferiţă care a parcat indolent, apostrofată în mod public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incident care ar trebui să dea de gândit multor şoferi s-a petrecut ieri la amiază, pe o stradă centrală din municipiul Suceava. Un participant la traficul rutier a observat un autoturism marca Nissan Micra care incomoda circulaţia pe strada Străpungerii, în zona RCS&RDS. În semn de protest i-a ridicat ştergătoarele, iar apoi şi-a continuat drumul.

Scena a fost observată de un pieton, care a decis să-l aştepte pe şofer pentru a-i atrage atenţia ca pe viitor să nu mai parcheze de o asemenea manieră.

La scurt timp, dintr-un magazin naturist care funcţionează în zonă a ieşit o tânără care s-a îndreptat spre autoturism. În acel moment a început o discuţie între pietonul care filma şi şoferiţă.

„Era foarte supărată că cineva a îndrăznit să-i ridice ştergătoarele şi îmi spunea că şi alte maşini sunt parcate aiurea în apropiere. I-am arătat că parcarea gratuită din centrul municipiului Suceava este la doar 100 de metri, dar în loc să-şi ceară scuze a preferat să urce în maşină, iar când a trecut pe lângă mine m-a şi înjurat”, a povestit Viorel Andrei, suceveanul care a filmat incidentul de pe strada Străpungerii.

Într-adevăr, pe filmarea pusă la dispoziţia cotidianului nostru se poate observa un VW Passat care trece cu oarecare dificultate pe lângă Nissanul Micra. O ambulanţă sau o maşină de teren s-ar fi putut strecura, probabil, cu şi mai mare greutate, în timp ce o maşină de la salubrizare sau de la pompieri nu ar fi avut nici o şansă să-şi continue drumul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O şoferiţă care a parcat indolent, apostrofată în mod public.
 Vizualizări articol: 7609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
O şoferiţă care a parcat indolent, apostrofată în mod public3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oameni fara ocupatie trimis de
( 1 sep 2015, 11:08:24
ea era pe tocuri si lene mare..iar cetateanul e un analfabet (se aude in video) e clar un om fara multe clase... probabil traiesti din ajutorul statului si are timp de lucruri fara importanta.. om de nimic se ocupa de lucruri de nimic..
1.1  RE: Oameni fara ocupatie trimis de
( 1 sep 2015, 19:34:07
bai ...taran..esti tu...dar cred ca in nimicnicia ta nu iti dai seama ce vreau sa-ti spun...baiete...esti idiot...mai pe romaneste
2.   Comentariu trimis de
( 1 sep 2015, 11:11:12
tot ea e suparata ca i a atins masina.probabil daca trecea o masina de pompieri si i facea varza masina,nu mai era asa suparata
3.   Stire de 0.1 lei trimis de
( 1 sep 2015, 11:29:26
Cand cotidianul devine senzational
4.   Pt. Lukanu trimis de
( 1 sep 2015, 11:32:19
Bai nene, om fara ocupatie cred ca esti tu, ca postezi toata ziua fel de fel de comentarii care nu-si au rostul. Si apropos de ''analfabet'' : propozitiile se incep cu majuscule, mai pune si tu o virgula, ici-colo. Cat despre toata activitatea ta de pe site-ul Monitorului...no comment. Aroganta nu e o virtute.
5.   Filmezinumaiuri trimis de
( 1 sep 2015, 11:35:27
da , cel care filmeaza e tipul care a muscat cainele de picior. cu asta se ocupa. filmeaza toate  ☭ urile si le posteaza pe facebook. El si Nedea Gheorghe , candidatul la primarielaughing)))
6.   Haos! Chiar si soferitele sunt needucate!? trimis de
( 1 sep 2015, 13:33:17
Nimic nu-i de mirare, haos ca peste tot, chiar si soferitele sunt needucate?!

Ar fi bine ca politia sa-si propuna sa responsabilizeze, cu adevarat, soferii. Pe linga reguli si restrictii care se impun, sa se faca educatie si conștientizare asupra faptului că șoseaua nu e un loc privat, unde se poate face orice, ignorând regulile pe motiv că „și alții fac”.
Asta nu e sub nici o formă o scuză! Cu toții ne dorim o țară civilizată, însă nu știu dacă ne dăm seama că asta se poate realiza doar dacă noi vom face primul pas. Pe de alta parte, ca eu nu sunt in masina si nu ma intereseaza, iar nu merge!

Pai, daca n-au reusit la scoala, macar la volan … profita de faptul ca nu pot fi urmariti pas cu pas, si parcheaza indolent, abuzind de rabdarea celorlalti participanti la trafic.
Cind ne vom educa!?

7.   Unde e butonul de "laic" ? trimis de
( 1 sep 2015, 21:17:44
Nivelul informatiei e coborat tot mai jos asa cum se cere la "fleici ibuc". O poza, un filmuletz , o chestie banala din viata cotidiana a ajuns sa fie mai atractiva cat de cat "dacat" niste monstruozitati de stiri cu cercetatorii englezi. Jos , tot mai jos nivelul .....
8.   ... trimis de
( 1 sep 2015, 23:57:00
Probabil se credea in camp la Vaslui: Alba ca zapada in asteptarea celor sapte...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei