Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2015 - Anul XX, nr. 202 (6014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După trei săptămâni de pauză

Bazinul de înot al Universităţii din Suceava se redeschide de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bazinul de înot al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) şi-a întrerupt, în luna august, activitatea pentru o perioadă de 3 săptămâni, urmând să-şi reia activitatea de astăzi, 1 septembrie.

Lectorul univ. Sorin Raţă, coordonatorul Complexului de Nataţie şi Kinetoterapie,a explicat căbazinul a fost închis pentru a fi executate lucrări de igienizare, deratizare şi dezinsecţie, pentru ca sucevenii să facă mişcare în cele mai bune condiţii. „Totodată, s-a înlocuit o parte din tâmplăria uşilor, a fost schimbat nisipul din tancurile de filtrare şi am înlocuit lămpile cu ultraviolete”, a completat Raţă.

Bazinul ce are o lungime de 25 de metri şi şase culoare este parte a Complexului de Nataţie şi Kinetoterapie al USV. Complexul a fost inaugurat la finele anului 2009, investiţia ajungând la circa 10 milioane de lei.

Complexul are în dotare piscină pentru practicarea înotului (iniţiere, agrement şi performanţă), kinetoprofilaxie, aquagym, recuperare, laborator de kinetoterapie, laborator de investigaţii, laborator de evaluare somato-motrică, laboratoare de fizio-kinetoterapie şi masaj, saună şi jacuzzi.
Cât despre preţurile la bazinul de înot, un abonament de 8 ore (iniţiere) costă 100 de lei pentru studenţii instituţiei, 130 de lei – elevi, 145 de lei - preşcolari şi 150 de lei – adulţi.

Pentru un abonament Aquagym (gimnastică în apă, 8 ore), clienţii vor trebui să scoată din buzunare între 120 şi 160 de lei, de reduceri de preţuri beneficiind studenţii USV. Preţul abonamentului pentru opt ore de înot terapeutic este de 250 de lei, iar abonamentul la Aquaterapy ajunge la 250 de lei.

Lista integrală a preţurilor poate fi consultată la www.natatie.usv.ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazinul de înot al Universităţii din Suceava se redeschide de astăzi.
 Vizualizări articol: 2407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bazinul de înot al Universităţii din Suceava se redeschide de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei