Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 aug 2015 - Anul XX, nr. 200 (6012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scurtătură

Drum asfaltat din zona Fălticeni spre aeroportul din Salcea, care ocoleşte municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de asfaltare a drumului care leagă municipiul Fălticeni de oraşul Liteni prin Hârtop, Pleşeşti şi Vultureşti vor fi finalizate în această toamnă, a anunţat ieri preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor. Șeful administraţiei judeţene a declarat că această arteră de circulaţie este extrem de importantă întrucât scurtează distanţa pentru cei care vor să ajungă la aeroportul de la Salcea.

”Vorbeam în urmă cu o lună de o formulă de scurtare a distanţei din zona Fălticeni, Paşcani, Târgu Neamţ către aeroport. Este drumul judeţean care merge din Fălticeni prin Hârtop, Pleşeşti, Vultureşti spre Liteni, pe care îl modernizăm. Lucrările sunt aproape de finalizare. Mai sunt câteva poduri de lucrat şi o zonă de asfaltat. Practic, tronsonul Fălticeni - Liteni va fi asfaltat integral. Asta înseamnă şi o scurtătură importantă mai mult ca timp, nu ca număr de kilometri, pentru cei care vor să ajungă la aeroport atunci când vor fi curse din iarna acestui an şi care vin din zona Fălticeni, Paşcani, Târgu Neamţ. E o variantă mai simplă decât să traverseze municipiul Suceava cu traficul care este acolo. Aşa, ca o glumă, acum localitatea Valea Glodului din comuna Vultureşti ar putea să se numească Valea Asfaltului, fiind asfaltat drumul pe o distanţă de 6 kilometri între Vultureşti şi Liteni. Acolo nu s-a făcut nimic de 25 de ani”, a declarat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drum asfaltat din zona Fălticeni spre aeroportul din Salcea, care ocoleşte municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 4554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Drum asfaltat din zona Fălticeni spre aeroportul din Salcea, care ocoleşte municipiul Suceava1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Caruta inaintea cailor trimis de
(29 aug 2015, 11:25:43
mai intai ar fi trebuit sa fie gata aeroportul ca sa ai la ce veni. plus tovarasu nechifor decat sa treci prin falticeni pe strada satanei care in 10 va fi gata, mai bine mergi la iasi. ai luat proiectele lui flutur si nici unul nu ai fost in stare sa-l duci la capat.
2.   Autostrada: Suceava -Iasi, pe cind? trimis de
(29 aug 2015, 13:04:59
În opinia mea, alternativa luată în calcul de guvern, pe varianta: Iaşi-Piatra Neamţ-Tîrgu Mureş, nu ar trebui să blocheze varianta de autostradă: Satu Mare-Baia Mare-Dej-Bistriţa-Suceava, care este situată pe un culoar european şi mult mai necesară.

Daca dl. prefectul nu dormea si se implica (la fel de mult cat a facut-o Flutur) probabil ca ar fi fost ceva autostrada sau drum expres. Trebuie sa fii rau intentionat si sa nu vrei sa vezi ca centura inceputa de Flutur nu a fost inca data in folosinta de actualul Sef!
3.   Halal variantă spre Aeroportul Salcea!!! trimis de
(29 aug 2015, 22:37:46
Băi nene, ăsta chiar e tare!!... Sau ne crede pe toţi chiar aşa de proşti?
Păi s-a uitat un pic pe hartă ca să vadă ce variantă propune el spre aeroport?
Chiar pentru cei care vin de dincolo de Fălticeni şi tot nu e practică deloc, nici ca lungime, nici ca simplitate, nici ca timp!
Păi de la Liteni ce variantă ai să ajungi cel mai simplu şi rapid la Aeroportul Salcea? Doar prin Ştirbăţ, Chilişeni, Udeşti şi Vereşti. Adică drum vechi cu o grămadă de curbe, prin mai multe localităţi, cu intersecţii, căruţe, etc! Adică, drum de ţară sau altfel spus, drum care trece prin zone preponderent rurale!
Nu mai bine şi mai simplu să vii de pe europeana E85 după Fălticeni iar după Cumpărătura să se facă un drum nou care să treacă doar pe lângă Bosanci, să se strecoare între Ipoteşti şi Bosanci, apoi să treacă pe lângă Tişăuţi (dar să aibă drumuri care să facă legătura cu toate acestea) şi apoi să treacă apa Sucevei şi să traverseze calea ferată care merge spre Bucureşti şi să se facă legătura cu drumul DN29 care merge spre Botoşani la ieşirea din Plopeni şi poate continua chiar direct cu drumul care duce spre aeroport.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei