Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 aug 2015 - Anul XX, nr. 200 (6012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distincţie

Diplomă de excelenţă pentru preşedinta IMM-urilor din Suceava din partea Instituţiei Prefectului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedinta Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava, Liliana Agheorghicesei, a primit din partea Instituţiei Prefectului ”Diploma de Excelenţă” pentru merite deosebite în promovarea imaginii Bucovinei. Placheta i-a fost înmânată de prefectul Constantin Harasim în cadrul şedinţei de ieri a Colegiului Prefectural. Liliana Agheorghicesei a semnat şi în cartea de onoare a valorilor bucovinene. ”Doamna Liliana Agheorghicesei îşi merită această calitate. Prin acţiunile domniei sale, prin felul în care a promovat imaginea Bucovinei, prin felul în care a ridicat turismul şi IMM-urile este o personalitate. Consider că am apreciat corect, iar doamna Agheorghicesei şi-a găsit locul alături de celelalte personalităţi pe care noi le-am identificat şi care se află în această carte de onoare a valorilor bucovinene”, a spus prefectul.

La rândul său, Liliana Agheorghicesei a ţinut să-i mulţumească prefectului pentru această distincţie, dar şi familiei, prietenilor şi echipei sale fără de care nu ar fi ajuns aici.

”Sunt copleşită. Eu sunt o persoană care încearcă zi de zi să se mobilizeze şi să facă bine pentru cei din jur şi se străduieşte de fiecare dată ca ziua de mâine să fie mai bună decât ziua de azi. Vorbiţi de merite, însă acestea au o motivaţie în stilul meu de viaţă. Aşa m-am obişnuit. Sunt obişnuită să încerc în fiecare zi pe care Dumnezeu mi-a dat-o să fac bine celor din jur. Mulţumirea când ajuţi pe cineva într-un moment important al vieţii sau când cineva are cu adevărat nevoie consider că este mai mult decât orice primim noi de la Dumnezeu. Sunt copleşită pentru că, pe lângă valorile judeţului Suceava, sunt o mică părticică. Cred cu convingere că nu suntem nici mai buni şi nici mai răi decât societatea în care trăim, iar dacă noi vrem să o facem mai bună trebuie să ne implicăm. Implicarea este cuvântul magic. Cred că asta este cel mai important. Venim pe lume fără nimic şi plecăm fără nimic. Starea mea de spirit pe care o am acum cred că poate fi exprimată cel mai bine prin acest citat de Victor Hugo: <Indiferent cum îţi va fi corpul într-un anume timp al vieţii tale, să ştii că sufletul poate să îngenuncheze>. Fără echipă, fără prieteni, fără familie şi fără ajutor eşti nimic”, a declarat Liliana Agheorghicesei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diplomă de excelenţă pentru preşedinta IMM-urilor din Suceava din partea Instituţiei Prefectului.
 Vizualizări articol: 1959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diplomă de excelenţă pentru preşedinta IMM-urilor din Suceava din partea Instituţiei Prefectului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei