Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 aug 2015 - Anul XX, nr. 197 (6009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri în familie

Ţigări de contrabandă de peste 90.000 de euro, descoperite în maşina a doi soţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră suceveni au dat o lovitură grea contrabandiştilor din zonă, după ce duminică au descoperit un depozit ilegal de ţigări la Vicovu de Sus. Potrivit comunicatului transmis de Poliţia de Frontieră Suceava, duminică, 23 august, în baza unor date deţinute la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi, date conform cărora la un imobil de pe raza localităţii Vicovu de Sus era depozitată o însemnată cantitate de ţigări, lucrătorii de la graniţă au întreprins măsuri de monitorizare a persoanelor suspecte şi de documentare a activităţii infracţionale.

Astfel, oamenii legii au observat două persoane, un bărbat şi o femeie, care după ce au încărcat într-un autoturism Mitsubishi mai multe colete cu ţigări de contrabandă, au încercat să părăsească zona. Imediat poliţiştii au intervenit, oprind autoturismul la ieşirea din curtea imobilului, şi au identificat cei doi suspecţi, Costel C., în vârstă de 38 de ani, şi Lenuţa C., de 35 de ani, soţ şi soţie, care sunt proprietarii imobilului. În maşină au fost descoperite 12 colete cu ţigări, motiv pentru care s-a procedat la verificarea unor spaţii din curtea imobilului, fiind descoperite în anexele din curte alte 70 de colete cu ţigări, în total fiind ridicate în vederea confiscării 82 de baxuri, care conţineau 40.950 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totală de 409.500 de lei.

Cei doi suceveni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Mai mult, autoturismul în care au fost descoperite o parte dintre ţigări a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă de peste 90.000 de euro, descoperite în maşina a doi soţi.
 Vizualizări articol: 4228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă de peste 90.000 de euro, descoperite în maşina a doi soţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Arestații pe adevărații contrabandiști trimis de
(26 aug 2015, 12:37:47
Haideți sa va spun cum sta treaba cu domnul Alin Rusu angajat al politie de frontiera : el este lupul.îmbrăcat în blana de oaie deoarece cu o seara înainte de a prinde captura de 82 de baxuri a asigurat lui bilibou zis culicu introducerea în tara peste linia verde prin dreptul stâlpului de frontiera nr 765 a aproximativ 600 de baxuri de țigări împreună cu Lucian Popescu din cadrul politie de frontiera radauti și alți colegi după care culicu a livrat informații despre colibaba ca acesta ar avea întro anexa circa 80 de baxuri de tigari lui Alin Rusu și sa realizat percheziția și sau prins țigările, cam asa sa întâmplat! Alin Rusu este cunoscut drept polițistul care deține cele mai multe informații despre contrabanda de tigari deoarece este pe o mina cu contrabandiștii și după ce le ia banii scrie rapoarte despre ei mai departe la Suceava respectiv la serviciile abilitate cu astfel de chestii. În trecut el a mai asigurat și la Siret introducerea de cantități importante respectiv 300 de baxuri pe vremea cind era la c. I.t. Siret cu ajutorul șefului de tura schipor Daniel pe la borna 829 acest caz fiind filmat de camerele de supraveghere video instalate pe linia ferata vicsani beneficiarii țigărilor fiind George Ungureanu fost polițist de frontiera și Dobinca Gheorghe ambii din Siret , și deoarece se știe acest lucru nimeni nu a făcut nimic iar acest Alin Rusu se plimba nestingherit în concedii de lux în afara tarii anul acesta fiind în filipine la hoteluri scumpe și extravagante . Iar organele abilitate nu fac nimic în acest sens iar acest lup în blana de oaie se îmbogățește pe zi ce trece luând 50 de euro pe baxul de tigari introdus peste linia verde. Spor la făcut euro i în continuare domnule Alin Rusu și sper ca într-o zi o sa iasă toate la iveala! !!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei