Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 aug 2015 - Anul XX, nr. 196 (6008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie a MECS

Constantin Mărgineanu a fost reconfirmat la şefia Casei Corpului Didactic Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Constantin Mărgineanu va conduce Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava cel puţin încă un an. Profesorul a primit pe adresa instituţiei un ordin semnat de oficiali din Ministerul Educaţiei prin care este numit cu detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 august 2016. Ordinul urmează să intre în vigoare de la data de 1 septembrie 2015.

Mărgineanu se află la conducerea Casei Corpului Didactic din vara anului 2012, când un ordin ministerial anunţa eliberarea din funcţia de director al Casei Corpului Didactic a lui Traian Duminică.

În luna mai a acestui an, Mărgineanu a susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei de director al CCD, organizat de Ministerul Educaţiei. Constantin Mărgineanu a obţinut la proba scrisă (grilă) 6,60 de puncte, încă 40 de sutimi fiindu-i necesari pentru promovare. Acesta nu a mai susţinut proba interviului, retrăgându-se din concurs.

Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava este instituţia care asigură îndrumarea cadrelor didactice şi furnizează programe pentru formarea şi dezvoltarea profesorilor din judeţ, programe avizate de Ministerul Educaţiei şi, unele, acreditate de Comisia Specializată de Acreditare a Centrului Naţional de Formare a Personalului din Învăţământul Preuniversitar.

Proiectareaofertei de programe de formare continuă a Casei Corpului Didactic „George Tofan” Suceava se face în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava pe baza analizei de formare realizată la nivelul judeţului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Mărgineanu a fost reconfirmat la şefia Casei Corpului Didactic Suceava.
 Vizualizări articol: 2008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Constantin Mărgineanu a fost reconfirmat la şefia Casei Corpului Didactic Suceava3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei