Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 aug 2015 - Anul XX, nr. 196 (6008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Weekendul trecut

Accidente unul după altul, cu nouă răniţi, pe şoselele din zona Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentele se ţin lanţ pe drumurile din judeţ şi, din păcate, în majoritatea dintre ele s-au înregistrat şi victime. Zona Rădăuţi este una dintre cele mai vulnerabile, în decurs de numai două zile fiind consemnate trei evenimente rutiere care s-au soldat cu rănirea a nouă persoane. Accidentele s-au petrecut la Horodnic de Sus, Straja şi Ulma, şi au avut în prim-plan viteza, neasigurarea şi, într-un caz, consumul de alcool.

Primul accident s-a petrecut sâmbătă, 22 august, în Ulma. Petru Paveliuc, de 39 de ani, din Rădăuţi, aflat la volanul unui autoturism marca Ford, nu a mai putut stăpâni maşina şi a intrat pe contrasens. Din faţă circula un VW Passat condus de Vasile Naidaş, de 44 de ani, din Izvoarele Sucevei, iar impactul s-a dovedit inevitabil. Din coliziune a rezultat rănirea lui Vasile Naidaş, dar şi a unuia dintre pasageri în vârstă de 18 ani. Interesant este că în urmă cu două săptămâni, şoferul care a provocat accidentul a fost oprit în trafic de poliţişti, care au constatat că nu avea poliţă RCA, motiv pentru care i-au interzis să mai circule pe drumurile publice.

Petru Paveliuc s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşiriiinfracţiunilor de „vătămare corporală din culpă şi  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

 

S-a urcat băut la volan, a provocat un accident şi apoi a vrut să scape cu fuga

Un alt accident s-a petrecut la Straja, unde un şofer care era băut bine a lovit o maşină, iar mai apoi a încercat să se facă nevăzut. S-a întâmplat duminică la prânz, în timp ce Vasile Juravlea, de 23 de ani, din Straja, a încercat să depăşească un alt autovehicul şi pentru că nu s-a asigurat suficient de bine a lovit în plin un Opel Astra care circula corespunzător din sens opus.

Maşina lovită a ricoşat în cea care fusese depăşită de şoferul imprudent, iar mai apoi s-a oprit în gardul unei locuinţe.

„După producerea accidentului Vasile Juravlea a fugit, fiind identificat în timp ce se deplasa pedestru pe uliţa <La cântar> spre domiciliu, la o distanţă de aproximativ 2 km de locul accidentului, după aproximativ 60 minute de la producerea evenimentului. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Rădăuţi”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, o femeie de 35 de ani şi părinţii acesteia.

Vasile Juravlea are acum dosar penal sub aspectul săvârşiriiinfracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

Patru răniţi după ce un şofer nu a acordat prioritate

Un al treilea accident s-a petrecut la Horodnic de Sus, pe un drum comunal. Vasile Roşcăneanu, un bărbat în vârstă de 62 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Ford Mondeo, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW 525 condus de Mihăiţă Bodnărescu, de 23 de ani, din comuna Marginea.

„În urma coliziunii autoturismul BMW s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar autoturismul Ford s-a răsucit pe partea carosabilă, suferind avarii considerabile. De asemenea, în urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane care au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți”, se arată în comunicatul IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente unul după altul, cu nouă răniţi, pe şoselele din zona Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 3639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accidente unul după altul, cu nouă răniţi, pe şoselele din zona Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei