Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2015 - Anul XX, nr. 193 (6005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Determinare

Balan confirmă că ceea ce spune face

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul de dezvoltare a Sucevei de la fiecare scară de bloc propus de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, începe să devină realitate. El a demarat deja în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, acolo unde au loc lucrări de cosmetizare a zonei Curţii Domneşti, lăsată de izbelişte în ultimii ani. Zona va fi igienizată, vor fi montate bănci, vor fi reparate aleile şi trotuarele şi se va realiza o împrejmuire cu un gard transparent pentru a pune în valoare ruinele Curţii Domneşti. Ioan Balan a declarat că proiectul său de dezvoltare a Sucevei, care nu include doar scările de bloc, ci şi casele individuale, urmează să fie folosit în bătălia electorală de anul viitor pentru alegerile la Primăria Suceava, însă a putut fi demarat de pe acum graţie celor doi viceprimari PNL, Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, care deţin funcţii de execuţie în cadrul municipalităţii şi care se află alături de el în competiţia internă din partid privind desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar. 

 

„Oamenii sunt extrem de surprinşi că, după ce au avut o discuţie de doar zece minute cu noi, acum trei săptămâni, astăzi lucrările sunt în plină desfăşurare”

„Avându-i lângă mine pe cei doi viceprimari putem rezolva şi lucruri care fac parte din proiectul de dezvoltare a municipiului Suceava, şi anume să începem cu instalarea stării de normalitate. Pentru mine starea de normalitate înseamnă şi ceea ce se întâmplă la Curtea Domnească. Am fost personal azi (nr. joi, 20 august) cu domnul viceprimar Harşovschi şi ne-am întâlnit cu oamenii care locuiesc în blocurile din zona de proximitate a Liceului de Artă, unde nu s-a mai intervenit la alei şi la străzi de 25 de ani. Oamenii sunt extrem de surprinşi că, după ce au avut o discuţie de doar zece minute cu noi, acum trei săptămâni, astăzi lucrările sunt în plină desfăşurare. Or pentru mine asta înseamnă stare de normalitate, iar pentru oameni înseamnă garanţia că atunci când le spui că faci ceva pentru ei chiar să faci, mai ales când ai lângă tine echipa perfectă. Pentru mine asta înseamnă că oamenii au înţeles că fac ceea ce spun şi nu fac promisiuni deşarte, nu arunc cu promisiuni care nu pot fi realizabile niciodată”, a declarat Balan. 

Ioan Balan, care se află într-o competiţie internă în partid cu colegul său, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, pentru desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar la alegerile locale de anul viitor, a arătat că proiectul său de dezvoltare a municipiului Suceava „de la fiecare scară de bloc” a prins foarte bine la populaţie. La toate întâlnirile din cartiere cu cetăţenii, a spus Balan, aceştia s-au arătat extrem de interesaţi de proiect şi vor să obţină cât mai multe detalii. Balan susţine însă că se află într-o situaţie delicată, şi anume aceea de a devoala proiectele de dezvoltare a Sucevei în această competiţie internă din partid şi nu în faţa contracandidaţilor reali de la celelalte partide.

„Astăzi sunt în situaţia de a alege dacă devoalez proiectele mele de dezvoltare a Sucevei cu un an înainte de a începe campania electorală sau să aştept să văd care sunt contracandidaţii de la celelalte partide. Astăzi, în afară de PNL, care are această competiţie internă, celelalte partide nu vorbesc de candidaturi certe. Toată lumea este atentă la ceea ce se întâmplă în PNL. De aceea, din punct de vedere strategic, despre proiectele de dezvoltare a municipiului daţi-mi voie să vorbesc atât cât consider eu că trebuie într-o competiţie internă de partid ”, a spus Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan confirmă că ceea ce spune face.
 Vizualizări articol: 2386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Balan confirmă că ceea ce spune face2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 aug 2015, 00:07:42
Felicitari domnule deputat.Numai ca dupa ce va-atinge/ti scopul sa nu demolati ce a/ti construit.a se vedea votul PNL la Codul fiscal si atitudinea ulterioara a PNL fata de ceea ce a votat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei