Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 aug 2015 - Anul XX, nr. 192 (6004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Amenzi de jumătate de miliard de lei vechi, aplicate de inspectorii silvici suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisariatul de Regim Silvic şi Cinegetic Suceava a desfăşurat în perioada 10-14 august numeroase acţiuni de control pe raza judeţului Suceava, soldate cu amenzi de aproape jumătate de miliard de lei vechi şi confiscarea mai multor cantităţi de masă lemnoasă.

În perioada menţionată au fost efectuate inspecţii în suprafeţe de fond forestier, controale ale transporturilor de material lemnos pe drumuri publice şi forestiere, cât şi verificări ale depozitelor şi instalaţiilor de transformat lemn rotund.

„În urma acestor verificări au fost constatate mai multe nerespectări ale cadrului legislativ în vigoare, aplicându-se sancţiuni contravenţionale şi fiind înaintate sesizări cu privire la fapte care pot fi apreciate ca infracţiuni”, a declarat Cezar Ţăpuleasa, inspectorul şef-adjunct al CRSC Suceava.

Astfel, au fost efectuate şapte inspecţii ale unor suprafeţe de fond forestier aflate în administrarea sau în paza ocoalelor silvice autorizate, ocazie cu care s-a constatat existenţa unor cioate provenite de la tăierea în delict de arbori, cu un volum al prejudiciului de 225 metri cubi. De asemenea, s-au constatat două fapte care pot fi apreciate ca infracţiuni silvice, fiind sesizate organele abilitate să efectueze cercetări specifice şi să identifice toate persoanele responsabile pentru săvârşirea acestora.

În aceeaşi perioadă au fost desfăşurate zece acţiuni de control al circulaţiei materialului lemnos pe drumuri publice şi forestiere, precum şi nouă controale la depozite şi instalaţii de transformat lemn rotund, fiind aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi în sumă de 47.000 de lei şi, totodată, fiind confiscate cantităţile de 45 metri cubi lemn lucru şi 85 metri cubi lemn foc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de jumătate de miliard de lei vechi, aplicate de inspectorii silvici suceveni.
 Vizualizări articol: 1568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi de jumătate de miliard de lei vechi, aplicate de inspectorii silvici suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei