Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2015 - Anul XX, nr. 183 (5995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii

Un bărbat din Slatina susţine că a fost bătut de mascaţii poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Slatina susţine că a fost bătut de cagulişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în urma agresiunii, spune victima, rămânând fără mai mulţi dinţi, un lănţişor din aur şi telefonul mobil.

Valerică Chiriloaia (41 de ani) a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că agresiunea s-a petrecut joi seară, în jurul orei 21.30 -22.00.

 

„Doi m-au ţinut şi alţi doi m-au lovit”

Bărbatul a povestit că în acea seară a fost sunat de un frate de-al său şi alertat despre faptul că mai mulţi indivizi aflaţi în stare de ebrietate au distrus o porţiune din gardul casei părinteşti. Când fratele reclamantului a ieşit afară, scandalagiii l-au lovit cu un par. 

Valerică Chiriloaia a mărturisit că imediat ce a primit telefonul de la fratele său, s-a înarmat cu o bâtă şi s-a dus imediat spre casa părintească aflată la mai bine de un kilometru de locul în care se afla.

La un moment dat, pe drum, s-a trezit cu o maşină de poliţie în spatele său, din autospeciala cu girofar coborând mai mulţi cagulişti.

„Le-am spus că e un scandal mai încolo şi că fratele meu a fost bătut şi că mă duceam la faţa locului. Un munte de om de la cagulişti m-a strâns de gât, după care doi m-au ţinut şi alţi doi m-au lovit. Fără să fiu agresiv cu ei nici măcar verbal”, susţine Valerică Chiriloaia.

El a declarat că a fost lovit cu pumnii şi picioarele peste corp de mai mulţi mascaţi, dar şi cu patul unei arme. „Mi-au sărit mai mulţi dinţi de la o lucrare din partea de sus, mi-am pierdut şi lănţişorul de aur de la gât şi telefonul mobil. Mai mult, poliţiştii l-au  bătut şi pe fratele meu şi pe fiul acestuia în vârstă de 14 ani”, declara zilele trecute Valerică Chiriloaia, precizând că îşi va scoate certificat medico-legal şi va face plângere penală împotriva celor care l-au agresat.

„Culmea e că cei care au provocat scandalul şi care au multe reclamaţii de la săteni nu au păţit nimic, fiind lăsaţi în pace de poliţişti”, era nedumerit bărbatul.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, a declarat că reclamantul este îndrumat să depună o plângere, care va fi înaintată unităţii de Parchet competente pentru a efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

Trebuie făcută precizarea că nu este prima reclamaţie de acest gen împotriva luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul poliţiei judeţene, însă, până în prezent, procurorii nu au anunţat confirmarea acuzaţiilor şi punerea sub acuzare a vreunui poliţist din cadrul acestei structuri de intervenţie rapidă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat din Slatina susţine că a fost bătut de mascaţii poliţiei.
 Vizualizări articol: 2652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat din Slatina susţine că a fost bătut de mascaţii poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clapon umplut cu tocătură Acum un veac și mai bine, Ecaterina S. Comșa se adresa „Matroanelor române", în prefața cărții sale de bucate, reamintindu-le o spusă a lui Edmondo de Amicis - „Soarta multor oameni a atârnat de faptul dacă... Citeşte