Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2015 - Anul XX, nr. 183 (5995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Calitatea germană a renumitelor bucătării Nolte, accesibilă de acum şi sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pentru care calitatea contează au de acum posibilitatea de a-şi dota locuinţele cu apreciatele bucătării Nolte, concepute şi realizate în Germania, după necesităţile şi preferinţele clienţilor.

Nolte reprezintă cea de-a doua marcă de renume de bucătării în Germania, fiind o companie eficientă şi inovatoare, fondată din 1958. Compania vinde bucătării realizate la standarde de înaltă calitate, care pot fi combinate în moduri diferite, potrivite stilului fiecăruia, dimensiunilor camerelor, dar şi bugetului clientului.

Calitatea şi funcţionalitatea bucătăriilor Nolte

Ţinta noastră sunt sucevenii care vor o mobilă de bucătărie de calitate, produsă în Germania, la standarde germane. Chiar şi montajul se face de către personal din Germania. Ceea ce vrem să le oferim clienţilor sunt bucătării perfecte, cu garanţie pe viaţă”, a precizat Octavian Cotruţă, administratorul firmei Tavi SRL Suceava, reprezentantul companiei germane Nolte pe zona Moldovei, care şi-a câştigat un bun renume în cei 24 de ani de activitate pe piaţa locală.

Mobila de bucătărie este produsă în fabricile Nolte din Germania, proiectarea fiind făcută tot de specialiştii germani, în baza comenzilor clientului şi a preferinţelor acestuia.

Produsele sunt destinate categoriei premium, clienţii putând opta pentru o bucătărie complet utilată, incluzând accesoriile şi aparatura electrocasnică, de la mărci de renume, precum Siemens.

Calitatea şi funcţionalitatea bucătăriilor Nolte

Toate materialele pe care le utilizăm sunt ecologice. Pentru cei care îşi doresc şi ceva mai deosebit, se poate utiliza lemn exotic, se pot face finisaje speciale, totul se face personalizat. Se măsoară în detaliu totul, până şi unghiul pereţilor. Dacă un perete nu este la 90 de grade, noi trebuie să ştim, pentru ca bucătăria să iasă perfectă”, a adăugat reprezentantul Nolte pe Moldova.

Termenul de livrare este cuprins între 8 şi 10 săptămâni, în funcţie de complexitatea comenzii, transferul de la fabrică la client fiind făcut tot cu maşini din Germania, speciale pentru transport de mobilă, pentru a se asigura că marfa ajunge intactă, fără nici un fel de probleme.

Cei care vor să se convingă de calitatea şi funcţionalitatea bucătăriilor Nolte pot viziona o parte din sutele de modele create de specialiştii germani la showroom-ul de pe Bulevardul 1 Decembrie nr. 26, vizavi de Metro, solicitările pentru informaţii suplimentare sau comenzi putând fi făcute la numărul de telefon 0722 873 249.

Showroom Nolte

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calitatea germană a renumitelor bucătării Nolte, accesibilă de acum şi sucevenilor.
 Vizualizări articol: 17425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Calitatea germană a renumitelor bucătării Nolte, accesibilă de acum şi sucevenilor4.255

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clapon umplut cu tocătură Acum un veac și mai bine, Ecaterina S. Comșa se adresa „Matroanelor române", în prefața cărții sale de bucate, reamintindu-le o spusă a lui Edmondo de Amicis - „Soarta multor oameni a atârnat de faptul dacă... Citeşte