Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2015 - Anul XX, nr. 183 (5995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Măsuri de siguranţă

Acţiuni de prevenire a infracţiunilor, în zonele turistice ale judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Compartimentului de analiză şi prevenire a criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cu sprijinul poliţiştilor de proximitate şi al poliţiştilor din cadrul secţiilor şi posturilor rurale de poliţie, au desfăşurat activităţi de prevenire a infracţiunilor în mai multe localităţi, în special în zonele turistice ale judeţului.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, a transmis duminică că acţiunile au vizat în principal siguranţa rutieră pe principalele artere turistice (DN 17, DN 17 A, DN 2 E, E 85), dar şi prevenirea furturilor din auto, prevenirea faptelor cu violenţă şi prevenirea infracţiunilor de natură economică.

În cele trei zile de activităţi, a explicat Epureanu, poliţiştii au desfăşurat acţiuni în localităţile Dărmăneşti, Milişăuţi, Rădăuţi, Marginea, Suceviţa, Solca, Păltinoasa, Gura Humorului, Câmpulung, Pojorâta, Fundu Moldovei, Vama, Iacobeni, Ciocăneşti, Vatra Dornei, Dorna Arini.

„Din fericire, în această perioadă nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave şi nici nu au fost sesizate fapte cu violenţă împotriva sau cu implicarea turiştilor, furturi cu mod de operare deosebit sau alte infracţiuni grave”, a subliniat purtătorul de cuvânt, precizând că au fost instruiţi administratorii şi personalul a 22 de unităţi economice (hoteluri, baruri, chioşcuri, terase, restaurante) cu privire la legislaţia privind vânzarea de băuturi alcoolice către persoanele aflate deja în stare de ebrietate, în vederea prevenirii unor fapte cu violenţă, a scandalurilor şi distrugerilor.

De asemenea, peste 200 de familii vârstnice din mediul rural, din zonele izolate, au fost avertizate cu privire la măsurile suplimentare ce trebuie dispuse pentru prevenirea furturilor şi tâlhăriilor.

„În staţiunile turistice Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, dar şi în localităţile Marginea şi Suceviţa, turiştilor le-au fost distribuite peste 1.000 de materiale preventive privind furturile din auto şi furturile din camerele de cazare”, a completat subcomisarul Ionuţ Epureanu, adăugând că au fost desfăşurate activităţi de prevenire şi în zona caselor de schimb valutar şi a bancomatelor sau punctelor de transfer bancar, personalul angajat, dar şi turiştii fiind informaţi cu privire la regulile ce trebuie respectate pentru a nu cădea victime escrocilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiuni de prevenire a infracţiunilor, în zonele turistice ale judeţului.
 Vizualizări articol: 1449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiuni de prevenire a infracţiunilor, în zonele turistice ale judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clapon umplut cu tocătură Acum un veac și mai bine, Ecaterina S. Comșa se adresa „Matroanelor române", în prefața cărții sale de bucate, reamintindu-le o spusă a lui Edmondo de Amicis - „Soarta multor oameni a atârnat de faptul dacă... Citeşte