Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2015 - Anul XX, nr. 177 (5989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizită

Șefii regiunilor Schwaben şi Cernăuți vin la Suceava la turneul de fotbal ”Patru regiuni pentru Europa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, şi şeful administraţiei regionale de stat Cernăuţi, Oleksandr Gheorghevici Fesciuk, vor asista la turneul internaţional de fotbal „Patru regiuni pentru Europa”, care va avea loc la Pojorâta, în perioada 5-10 august. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Alexandru Rădulescu. El a adăugat că la turneu va veni şi preşedintele Comisiei pentru Sport din Departamentul Mayenne, Gerard Dujarriere. Turneul de fotbal „Patru regiuni pentru Europa” a ajuns la cea de a XIV-a ediţie şi reuneşte echipe de juniori sub 16 ani din judeţul Suceava şi din trei regiuni partenere: Schwaben - Germania, Cernăuţi - Ucraina şi Departamentul Mayenne - Franţa. Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Județean, începând cu anul 2010 evenimentului sportiv i s-a adăugat şi o componentă cultural artistică destinată fetelor cu vârsta între 13 şi 17 ani. În 2011, când turneul s-a desfăşurat la Suceava, acțiunile organizate s-au bazat pe meşteşugurile populare, în 2012 partenerii francezi s-au axat pe tinere talente în domeniul muzicii, în 2013 au participat tinere pasionate de dansurile populare, în 2014 au fost invitate tinere cu experiență în domeniul artelor plastice, iar în acest an vor participa tinere interesate de domeniul gastronomic. Anul trecut, competiţia a fost găzduită de regiunea Schwaben, iar reprezentanta judeţului nostru s-a clasat pe locul trei. Județul Suceava găzduieşte pentru a patra oară acest turneu internațional de fotbal, edițiile anterioare fiind organizate la Câmpulung Moldovenesc, în 2003, şi Suceava, în 2007 şi 2011. ”Scopul nostru este de a uni tinerii prin sport, de a conduce la realizarea de noi prietenii între tinerii de naționalități şi culturi diferite, respectiv de a asigura o competiție de înalt nivel calitativ prin intermediul fotbalului, un sport iubit de toată lumea”, a declarat Rădulescu. El a adăugat că ținând cont de faptul că la Suceava se vor afla şefii regiunilor partenere, se va discuta şi despre sprijinul pe care îl pot acorda aceste regiuni pentru Ucraina, în vederea aderării la Uniunea Europeană, şi pentru Suceava pentru atingerea obiectivului ”capitală culturală europeană 2021”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șefii regiunilor Schwaben şi Cernăuți vin la Suceava la turneul de fotbal ”Patru regiuni pentru Europa”.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șefii regiunilor Schwaben şi Cernăuți vin la Suceava la turneul de fotbal ”Patru regiuni pentru Europa”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Canapele pentru ceaiul de la ora 5 (rețetele lui Bacalbașa) Cu ceva vreme în urmă, era de bon-ton să primești musafiri la ceai, in amiezile parfumate (și toride) de vară. Uite, o dupa-amiaza de iulie, ca aceasta, de acum, în gradina casei, sub perdeaua de glicină ori de mâna-maicii-domnului... Citeşte