Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2015 - Anul XX, nr. 177 (5989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Mircea Baniciu şi Cargo, aniversări importante la Suceava la prima ediţie a Black&White Motorfest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima ediţie a Festivalului Black&White Motorfest, organizată pe platoul Cetăţii de Scaun din Suceava de Chopper Academy MC România, s-a dovedit a fi un adevărat succes, atât din punctul de vedere al organizării, cât şi al numărului de participanţi şi al concertelor organizate. Festivalul a început vineri şi, cu toate că vremea nu a fost tocmai ideală pentru o manifestare în aer liber, motocicliştii din întreaga ţară s-au adunat în număr mare la Suceava pentru a fi prezenţi la una dintre cele mai mari evenimente de acest gen din ţară. După deschiderea oficială şi primirea motocicliştilor veniţi din toate colţurile ţării, au urmat concertele de folck-rock, prima trupă care a concertat fiind Aproape Unplugged,  formată din Gilly Barbu şi Vlad Nedelcu. După ce au încălzit publicul, pe o vreme cât se poate de rece pentru această perioadă, pe scenă a urcat unul dintre cei mai mari artişti din România, Mircea Baniciu. Pentru acesta, concertul de la Suceava a fost unul cât se poate de special, el urcând pe scena de la Black&White Motorfest în ziua în care a împlinit vârsta de 66 de ani. După un concert în care publicul a putut să asculte cele mai cunoscute piese ale lui Mircea Baniciuc, toţi cei prezenţi i-au cântat „La Mulţi Ani!”  fostului membru al legendarei trupe Phoenix. Seara de vineri s-a încheiat cu un foc de tabără şi un after party în care muzica live a fost asigurată de cei doi membri ai trupei Aproape Unplugged.

A doua zi a festivalului a început cu o paradă moto, la care sucevenii au putut să admire cele câteva sute de motociclete ale celor care au venit la Black&White Motorfest. Ziua de sâmbătă a fost rezervată rock-ului. După un concert susţinut de o trupă din Suceava, Nightmarion, pe scenă au urcat membrii trupei Bucovina, care timp de doi ani consecutiv a fost votată cea mai bună trupă de metal din România. Cu un public de câteva mii de persoane, trupa Bucovina şi-a încântat fanii cu piese precum „Spune tu, vânt”, „Luna peste vârfuri”, „Zi după zi, noapte de noapte”, „Straja” sau „Mestecăniş”, dovedind încă o dată, dacă mai era nevoie, că este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate formaţii de metal din România.

 

Un tânăr din Fălticeni a câştigat un Chopper la tombola organizată în cadrul festivalului

După un bis solicitat de public, membrii trupei Bucovina le-au lăsat scena celor de la Cargo, concertul acestora fiind organizat la aniversarea a 30 de ani de la înfiinţarea formaţiei. Înainte de concert, liderul trupei a fost cel care a extras câştigătorul tombolei organizate de Chopper Academy MC, la care au participat toţi cei care şi-au cumpărat un tricou oficial al evenimentului de la Suceava. La tombolă s-a putut câştiga un tricou semnat de toţi membrii trupei Cargo, marele premiu fiind un chopper, acesta fiind câştigat de un tânăr venit din Fălticeni, care, în culmea fericirii, le-a spus tuturor celor prezenţi că visul său dintotdeauna a fost să aibă o astfel de motocicletă.

Seara de sâmbătă s-a încheiat cu un concert extraordinar al celor de la Cargo, care au cântat piese precum "Ploaia", "Nu mai am ţigări" sau "Ziua Vrăjitoarelor".

Legat de evenimentul care a avut loc pe platoul Cetăţeii de Scaun trebuie evidenţiată implicarea Chopper Academy MC Suceava, care împreună cu colegii lor din ţară au reuşit să le ofere celor prezenţi cele mai bune condiţii, organizarea fiind mai mult decât reuşită, atât pentru cei care au dorit să campeze, cât şi pentru toţi cei care timp de trei zile, inclusiv duminică, au dorit să petreacă alături de motocicliştii din întreaga ţară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Baniciu şi Cargo, aniversări importante la Suceava la prima ediţie a Black&White Motorfest.
 Vizualizări articol: 3963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Mircea Baniciu şi Cargo, aniversări importante la Suceava la prima ediţie a Black&White Motorfest5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Canapele pentru ceaiul de la ora 5 (rețetele lui Bacalbașa) Cu ceva vreme în urmă, era de bon-ton să primești musafiri la ceai, in amiezile parfumate (și toride) de vară. Uite, o dupa-amiaza de iulie, ca aceasta, de acum, în gradina casei, sub perdeaua de glicină ori de mâna-maicii-domnului... Citeşte